Annonce

Annonce

Hvorfor kan jeg ikke bare lade være?


28. juni 2015

Forfatter:
Jens Henrik Thomsen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
96
Pris:
199,00
ISBN:
9788771184747

SPAR 7% ↓

Hvorfor kan jeg ikke bare lade være?

Vejl. pris: 199,00

Nu: 184,95

Du sparer: 14,05

Køb!

Læs omtalen af "Hvorfor kan jeg ikke bare lade være? " under annoncen ...


Annonce

Psykolog Jens Henrik Thomsen guider i ny bog børn med OCD gennem lidelsen og videre til nye livsstrategier og bedre livskvalitet.

Viktor kan ikke røre ved dørhåndtag. Marius tror, at nogen vil dø, hvis han ikke udfører en række bestemte ritualer. Og Julie får kvalme, hvis hun ikke bruger venstre og højre hånd lige meget, f.eks. når hun spiser.

Viktor, Marius og Julie har OCD – tvangstanker og -handlinger. De kan ikke lade være med at gøre det, de gør. Og mange andre børn og teenagere har det på samme måde. Måske føler de, det er pinligt, de tør ikke fortælle andre om det, og de ved faktisk ikke helt, hvad der er på færde.

Det er børn som disse, psykolog Jens Henrik Thomsen møder i sin klinik. "Børn med OCD har brug for at blive forstået af deres omgivelser", fortæller Thomsen og fortsætter: "De har brug for redskaber til at arbejde med deres vanskeligheder. Det samme har forældre, pædagoger og lærere, som kan føle sig som gidsler i børnenes OCD".

Bogen er primært skrevet til børn mellem 7 og 14 år, men her er også afsnit til de voksne, og det bedste resultat får man, hvis børn og voksne læser bogen sammen og bruger den som afsæt for samtale. For nogle kan bogen stå alene, for andre kan den være et supplement i en bredere behandling.

Jens Henrik Thomsen er psykolog og arbejder på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik. Ved siden af driver han en psykologisk klinik, der har specialiseret sig i behandling af børn og unge med angst, fobier og OCD.

Køb bogen "Hvorfor kan jeg ikke bare lade være? " her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annoncer

Annonce