Annonce

Annonce

Hvorfor kan jeg ikke bare lade være?


28. juni 2015

Forfatter:
Jens Henrik Thomsen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
96
Pris:
199
ISBN:
9788771184747

Læs omtalen af "Hvorfor kan jeg ikke bare lade være? " under annoncen ...


Annonce

Psykolog Jens Henrik Thomsen guider i ny bog børn med OCD gennem lidelsen og videre til nye livsstrategier og bedre livskvalitet.

Viktor kan ikke røre ved dørhåndtag. Marius tror, at nogen vil dø, hvis han ikke udfører en række bestemte ritualer. Og Julie får kvalme, hvis hun ikke bruger venstre og højre hånd lige meget, f.eks. når hun spiser.

Viktor, Marius og Julie har OCD – tvangstanker og -handlinger. De kan ikke lade være med at gøre det, de gør. Og mange andre børn og teenagere har det på samme måde. Måske føler de, det er pinligt, de tør ikke fortælle andre om det, og de ved faktisk ikke helt, hvad der er på færde.

Det er børn som disse, psykolog Jens Henrik Thomsen møder i sin klinik. "Børn med OCD har brug for at blive forstået af deres omgivelser", fortæller Thomsen og fortsætter: "De har brug for redskaber til at arbejde med deres vanskeligheder. Det samme har forældre, pædagoger og lærere, som kan føle sig som gidsler i børnenes OCD".

Bogen er primært skrevet til børn mellem 7 og 14 år, men her er også afsnit til de voksne, og det bedste resultat får man, hvis børn og voksne læser bogen sammen og bruger den som afsæt for samtale. For nogle kan bogen stå alene, for andre kan den være et supplement i en bredere behandling.

Jens Henrik Thomsen er psykolog og arbejder på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik. Ved siden af driver han en psykologisk klinik, der har specialiseret sig i behandling af børn og unge med angst, fobier og OCD.

Køb bogen "Hvorfor kan jeg ikke bare lade være? " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce