Annonce

Annonce

Hvorfor kan jeg ikke bare lade være?


28. juni 2015

Forfatter:
Jens Henrik Thomsen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
96
Pris:
199
ISBN:
9788771184747

Læs omtalen af "Hvorfor kan jeg ikke bare lade være? " under annoncen ...


Annonce

Psykolog Jens Henrik Thomsen guider i ny bog børn med OCD gennem lidelsen og videre til nye livsstrategier og bedre livskvalitet.

Viktor kan ikke røre ved dørhåndtag. Marius tror, at nogen vil dø, hvis han ikke udfører en række bestemte ritualer. Og Julie får kvalme, hvis hun ikke bruger venstre og højre hånd lige meget, f.eks. når hun spiser.

Viktor, Marius og Julie har OCD – tvangstanker og -handlinger. De kan ikke lade være med at gøre det, de gør. Og mange andre børn og teenagere har det på samme måde. Måske føler de, det er pinligt, de tør ikke fortælle andre om det, og de ved faktisk ikke helt, hvad der er på færde.

Det er børn som disse, psykolog Jens Henrik Thomsen møder i sin klinik. "Børn med OCD har brug for at blive forstået af deres omgivelser", fortæller Thomsen og fortsætter: "De har brug for redskaber til at arbejde med deres vanskeligheder. Det samme har forældre, pædagoger og lærere, som kan føle sig som gidsler i børnenes OCD".

Bogen er primært skrevet til børn mellem 7 og 14 år, men her er også afsnit til de voksne, og det bedste resultat får man, hvis børn og voksne læser bogen sammen og bruger den som afsæt for samtale. For nogle kan bogen stå alene, for andre kan den være et supplement i en bredere behandling.

Jens Henrik Thomsen er psykolog og arbejder på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik. Ved siden af driver han en psykologisk klinik, der har specialiseret sig i behandling af børn og unge med angst, fobier og OCD.

Køb bogen "Hvorfor kan jeg ikke bare lade være? " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Helen har altid et godt råd og det som overrasker mig mest er faktisk hvor go' hun er til at sætte sig ind i min verden og hvordan hun hurtigt fornemmer hvordan hun skal takle mig som person.

Camilla Martin


Annonce