Annonce

Annonce

Vejen videre - når dit barn har autisme


26. april 2012

Forfatter:
Jeanette og Michael Rothenborg
Forlag:
Forlaget Pressto
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
320
Pris:
299
ISBN:
9788790333409
Vejen videre - når dit barn har autisme

Læs omtalen af "Vejen videre - når dit barn har autisme" under annoncen ...


Annonce

At blive forældre til et barn med autisme ændrer livet for altid. Det liv, man havde forestillet sig, ser pludselig helt anderledes ud. Den første tid går ofte med at finde ud af, hvordan og hvorfor ens barn er anderledes end andre børn og det er en vanskelig og opslidende proces. Men når så barnet er blevet diagnosticeret, hvordan kan man så skabe nogle rammer, der giver de bedste muligheder for barnet? Og hvordan kommer far, mor og resten af familien videre med dagligdagen, chokket og sorgen.

Bogen Vejen videre - når dit barn har autisme giver dig som familie, den nødvendige viden til at kunne reflektere over de enorme udfordringer I står overfor. Og du finder masser af mulighed for at finde svar.

Vejen videre - når dit barn har autisme gennemgår kort den seneste forskning om hvordan autisme opstår og hvordan hjernen er anderledes. Den beskriver overvejelser i forbindelse med valg af institution, valg af skole. Om ret til aflastning, om parforhold - om vigtigheden af ikke at glemme hinanden og ikke glemme søskende.

Bogen er til dig, der er forældre til et barn med autisme. Men den er også til fagfolk, - psykologer, læger, pædagoger, socialrådgivere mv. som gerne vil blive klogere på, hvordan det er at være familie med et barn, der har autisme.

Om forfatterne:
Jeanette og Michael Rothenborg er selv forældre til en dreng med autisme. De har skrevet en bog baseret på egne og andres erfaringer, råd og interviews med førende forskere på området.

Jeanette er uddannet journalist, cand. merc og certificeret coach og er tidligere medforfatter til blandt andet bogen "Far, mor og skilsmissen - at være børnene i midten".

Michael er bachelor i jura/økonomi og journalist. Han er foredragsholder og forfatter til flere bøger, senest "Turen går til de varme lande".


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak ... endelig én der kan give præcise råd og som ved hvad du taler om. Tusind tak.

Venlig hilsen Mette, førstegangs mor


Annonce