Annonce

Annonce

At leve med ADHD - da Rita flyttede ind


20. december 2009

Forfatter:
Ane-Marie Erenbjerg
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
254
Pris:
298
ISBN:
9788777063428

Læs omtalen af "At leve med ADHD - da Rita flyttede ind" under annoncen ...


Annonce

"ADHD er noget, som gør det svært for én at opføre sig ordentligt, og høre hvad de andre siger. Det er bare, fordi man ikke har det så godt, når man bliver født. Det er noget medfødt.
(Valentin 7 år)"


Ofte har forældre til et barn med ADHD fået at vide, at deres barn er uartigt, og at de ikke har sat grænser nok for barnet. Mange voksne med
ADHD er blevet bedt om at tage sig sammen. Men et barn med ADHD er ikke uartigt eller uopdragent, og en voksen med ADHD er ikke et rodehoved, der bare skal stramme sig an.

ADHD er et handicap, og det første vigtige skridt i arbejdet med at hjælpe børn, unge og voksne med ADHD går gennem information, dialog og forståelse.

Børne- og ungdomspsykiater Ane-Marie Erenbjerg skriver varmt og støttende om sin store viden og mange erfaringer med både børn, unge og voksne med ADHD, som hun har i behandling. Hun giver lettilgængelig, velfunderet og nuanceret oplysning om ADHD hos børn, unge og voksne, og især om den medicinske behandling.

At leve med ADHD - da Rita flyttede ind indeholder en lang række personlige beretninger, hvor børn, unge, voksne, forældre og øvrige pårørende fortæller om livet med ADHD.

Derudover rummer bogen korte faktuelle afsnit om ADHD, symptomer, behandling og gode råd.

Bogen henvender sig til børn, unge og voksne med ADHD, lærere, forældre og andre pårørende, pædagoger, psykiatere, læger og psykologer.

Køb bogen "At leve med ADHD - da Rita flyttede ind" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Overvejer du en Slyngevugge og evt. Vuggemotor?

Som forældre kan det ofte være svært, at finde de passende rutiner og balancegange mellem hverdagens opgaver og den lille nyfødte baby. Nogle dage kan føles som om, at der ikke er nok timer i døgnet til dagens vigtige gøremål, hvortil manglende søvn om natten kan udløse en trist følelse og medføre ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Zleepii Kombipakke

værdi kr.2.398,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar til min ældste søn og hans spørgsmål om ’bierne og blomsterne’. Vi har læst et par bøger sammen, han grinede rigtig meget … men fik stillet sin nysgerrighed!

Det var en rigtig god idé at læse bøger sammen, for du har jo fuldstændig ret: Det kan være grænseoverskridende for både barn og voksen af snakke om den slags sammen, mens en bog oplyser nøgternt og godt. Intimsfæren bevares intakt, genialt!


Annonce