Annonce

Annonce

At leve med ADHD - da Rita flyttede ind


20. december 2009

Forfatter:
Ane-Marie Erenbjerg
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
254
Pris:
298
ISBN:
9788777063428

Læs omtalen af "At leve med ADHD - da Rita flyttede ind" under annoncen ...


Annonce

"ADHD er noget, som gør det svært for én at opføre sig ordentligt, og høre hvad de andre siger. Det er bare, fordi man ikke har det så godt, når man bliver født. Det er noget medfødt.
(Valentin 7 år)"


Ofte har forældre til et barn med ADHD fået at vide, at deres barn er uartigt, og at de ikke har sat grænser nok for barnet. Mange voksne med
ADHD er blevet bedt om at tage sig sammen. Men et barn med ADHD er ikke uartigt eller uopdragent, og en voksen med ADHD er ikke et rodehoved, der bare skal stramme sig an.

ADHD er et handicap, og det første vigtige skridt i arbejdet med at hjælpe børn, unge og voksne med ADHD går gennem information, dialog og forståelse.

Børne- og ungdomspsykiater Ane-Marie Erenbjerg skriver varmt og støttende om sin store viden og mange erfaringer med både børn, unge og voksne med ADHD, som hun har i behandling. Hun giver lettilgængelig, velfunderet og nuanceret oplysning om ADHD hos børn, unge og voksne, og især om den medicinske behandling.

At leve med ADHD - da Rita flyttede ind indeholder en lang række personlige beretninger, hvor børn, unge, voksne, forældre og øvrige pårørende fortæller om livet med ADHD.

Derudover rummer bogen korte faktuelle afsnit om ADHD, symptomer, behandling og gode råd.

Bogen henvender sig til børn, unge og voksne med ADHD, lærere, forældre og andre pårørende, pædagoger, psykiatere, læger og psykologer.

Køb bogen "At leve med ADHD - da Rita flyttede ind" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Få det perfekte, glødende og sunde look med Skøn Skincare

Hvis du ønsker at nyde velvære og luksus uden parfume, er der heldigvis mange lækre produkter, der kan give dig denne oplevelse. Gravide, småbørnsforældre og personer med parfumeallergi har ofte problemer med at finde produkter, der giver velvære og luksus uden parfume. Her introduceres SKØN ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Først tak tak tak for gode, beroligende og jordnære svar man kan forholde sig til. Og for at skubbe i den rigtige retning ;-)

Pia, Malthes mor


Annonce