Annonce

Annonce

Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter


27. maj 2009

Forfatter:
Tina Grøndahl Olsen m.fl.
Forlag:
Det Schønbergske Forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
140
Pris:
199
ISBN:
9788757017434
Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter

Læs omtalen af "Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter" under annoncen ...


Annonce

En kronisk smertetilstand rammer ikke kun den smerteplagede, men også de nærmeste omkring ham eller hende. Hvis man har børn, vil rollen som forældre og deltager i familiens hverdag uundgåeligt blive ændret.

Bogen Smerteramte forældre" rummer inspiration til, hvordan man kan tackle nogle af de særlige problemstillinger, som en 'smerteramt' familie må forholde sig til. Den bygger på interviews med både de smerteramte selv og deres børn og bogen skal være en hjælp til at nuancere foreståendelsen af hele familiens situation og lette den indbyrdes kommunikation - mellem forældre og børn.

Bogen henvender sig således hovedsageligt til familier, hvor mor eller far har kroniske smerter, men den kan også læses af fagpersonale der er i berøring med smerteramte familier.

Om forfatterne:

Charlotte Flor Glering
Uddannet pædagog og fik for 10 år siden en diskusprolaps, med et kompliceret efterforløb. Rygsmerterne har siden være kroniske og hun har måtte lade sig førtidspensionere.
Charlotte har to børn på henholdsvis 13 og 18 år og håndteringen af moderskabet under de begrænsninger, smerterne har givet, har fyldt meget i Charlottes liv.

Tina Grøndahl Olsen
Uddannet psykolog og har siden 2005 arbejdet på Smerteklinikken på Vejle Sygehus. Under sit terapeutiske arbejde har hun erfaret, at mange kronisk smerteramte med hjemmeboende børn især føler sig ramt på deres varetagelse af forældreskabet med store frustrationer, selvbebrejdelser og en følelse af utilstrækkelighed til følge.

Bogen udkommer den 2. juni 2009.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Jeg vil blot sige dig tusind tak for din hjælp. Min egen sundhedsplejerske synes jeg ikke er til at snakke med, så det er en stor trøst at kunne vende sig til dig og din brede viden. Jeg tror at du kender mig og min søn bedre end hun gør.

Jeg er særlig glad for dine hurtige svar, når jeg ikke har formået at formulere mit problem så jeg har været nød til at spørge igen...

Det er rart at have dig i baghånden og jeg har anbefalet dig til alle de nybagte mødre jeg kender.

Tak!!


Annonce