Annonce

Annonce

Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter


27. maj 2009

Forfatter:
Tina Grøndahl Olsen m.fl.
Forlag:
Det Schønbergske Forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
140
Pris:
199
ISBN:
9788757017434
Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter

Læs omtalen af "Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter" under annoncen ...


Annonce

En kronisk smertetilstand rammer ikke kun den smerteplagede, men også de nærmeste omkring ham eller hende. Hvis man har børn, vil rollen som forældre og deltager i familiens hverdag uundgåeligt blive ændret.

Bogen Smerteramte forældre" rummer inspiration til, hvordan man kan tackle nogle af de særlige problemstillinger, som en 'smerteramt' familie må forholde sig til. Den bygger på interviews med både de smerteramte selv og deres børn og bogen skal være en hjælp til at nuancere foreståendelsen af hele familiens situation og lette den indbyrdes kommunikation - mellem forældre og børn.

Bogen henvender sig således hovedsageligt til familier, hvor mor eller far har kroniske smerter, men den kan også læses af fagpersonale der er i berøring med smerteramte familier.

Om forfatterne:

Charlotte Flor Glering
Uddannet pædagog og fik for 10 år siden en diskusprolaps, med et kompliceret efterforløb. Rygsmerterne har siden være kroniske og hun har måtte lade sig førtidspensionere.
Charlotte har to børn på henholdsvis 13 og 18 år og håndteringen af moderskabet under de begrænsninger, smerterne har givet, har fyldt meget i Charlottes liv.

Tina Grøndahl Olsen
Uddannet psykolog og har siden 2005 arbejdet på Smerteklinikken på Vejle Sygehus. Under sit terapeutiske arbejde har hun erfaret, at mange kronisk smerteramte med hjemmeboende børn især føler sig ramt på deres varetagelse af forældreskabet med store frustrationer, selvbebrejdelser og en følelse af utilstrækkelighed til følge.

Bogen udkommer den 2. juni 2009.


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit svar angående min datter, som græd sig selv i søvn. For første gang i lang tid havde jeg en rigtig god fornemmelse i kroppen efter at have læst dit svar. Jeg kunne mærke, at du fik sat mange af de rigtige ord på situationen.

Tak fra Sanne, mor til pige på knap 4 måneder.


Annoncer

Annonce