Annonce

Annonce

Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter


27. maj 2009

Forfatter:
Tina Grøndahl Olsen m.fl.
Forlag:
Det Schønbergske Forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
140
Pris:
199
ISBN:
9788757017434
Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter

Læs omtalen af "Smerteramte forældre - når mor eller far har kroniske smerter" under annoncen ...


Annonce

En kronisk smertetilstand rammer ikke kun den smerteplagede, men også de nærmeste omkring ham eller hende. Hvis man har børn, vil rollen som forældre og deltager i familiens hverdag uundgåeligt blive ændret.

Bogen Smerteramte forældre" rummer inspiration til, hvordan man kan tackle nogle af de særlige problemstillinger, som en 'smerteramt' familie må forholde sig til. Den bygger på interviews med både de smerteramte selv og deres børn og bogen skal være en hjælp til at nuancere foreståendelsen af hele familiens situation og lette den indbyrdes kommunikation - mellem forældre og børn.

Bogen henvender sig således hovedsageligt til familier, hvor mor eller far har kroniske smerter, men den kan også læses af fagpersonale der er i berøring med smerteramte familier.

Om forfatterne:

Charlotte Flor Glering
Uddannet pædagog og fik for 10 år siden en diskusprolaps, med et kompliceret efterforløb. Rygsmerterne har siden være kroniske og hun har måtte lade sig førtidspensionere.
Charlotte har to børn på henholdsvis 13 og 18 år og håndteringen af moderskabet under de begrænsninger, smerterne har givet, har fyldt meget i Charlottes liv.

Tina Grøndahl Olsen
Uddannet psykolog og har siden 2005 arbejdet på Smerteklinikken på Vejle Sygehus. Under sit terapeutiske arbejde har hun erfaret, at mange kronisk smerteramte med hjemmeboende børn især føler sig ramt på deres varetagelse af forældreskabet med store frustrationer, selvbebrejdelser og en følelse af utilstrækkelighed til følge.

Bogen udkommer den 2. juni 2009.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Overvejer du en Slyngevugge og evt. Vuggemotor?

Som forældre kan det ofte være svært, at finde de passende rutiner og balancegange mellem hverdagens opgaver og den lille nyfødte baby. Nogle dage kan føles som om, at der ikke er nok timer i døgnet til dagens vigtige gøremål, hvortil manglende søvn om natten kan udløse en trist følelse og medføre ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Zleepii Kombipakke

værdi kr.2.398,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Vi vil bare sige dig tusinde tak!! Det er uvurderligt, at du findes og giver så mange gode råd! Men det bedste er, at du er så anerkendende i dine svar om alverdens små og store problemer hjemme i de små familier. Det er en rigtig rar følelse, at man ikke behøver holde sig tilbage, når man skriver til dig, fordi du aldrig dømmer i dine svar. Så tusinde tak for en fantastisk brevkasse!

Hilsen drengens forældre


Annonce