Annonce

Annonce

Madmentor. Fra indre kaos til ro


23. februar 2017

Forfatter:
Sofia Manning og Marie Steenberger
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
276
Pris:
249
ISBN:
9788711566466

Læs omtalen af "Madmentor. Fra indre kaos til ro" under annoncen ...


Annonce

Mange mennesker - især kvinder - kæmper en evig kamp mod deres krop og vægt med den ene kur efter den anden. Denne bog handler om at starte et helt andet sted, komme bag de tanker og årsagerne til dem, finde frem til sin naturlige vægt og leve sundt og glad i balance med den.

Coach Sofia Manning og kostvejleder Marie Steenberger har sammen skabt uddannelsen Madmentor. I Madmentor. Fra indre kaos til madro gør de rede for grundprincipperne i uddannelsen og deler deres egne erfaringer med læseren.

Bogen guider læseren i, hvordan man kan finde frem til sin naturlige vægt og få et sundt forhold til både krop og mad. Samtidig indeholder bogen opskrifter, der kan bruges som inspiration til at indføre nye madvaner i hverdagen.

Om forfatterne
Sofia Manning er coach, kursusleder og forfatter og har de seneste år gjort sig internationalt bemærket med sine resultater inden for både undervisning og coaching. Marie Steenberger er ernæringsekspert og forfatter.

Køb bogen "Madmentor. Fra indre kaos til ro" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusinde tak for dit fantastiske svar til vores lille familie sidst. Det hjalp virkelig på natten at give ham en fast rytme i dagstimerne.

Tak fra Hannibals mor


Annonce