Annonce

Annonce

Madmentor. Fra indre kaos til ro


23. februar 2017

Forfatter:
Sofia Manning og Marie Steenberger
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
276
Pris:
249
ISBN:
9788711566466

Læs omtalen af "Madmentor. Fra indre kaos til ro" under annoncen ...


Annonce

Mange mennesker - især kvinder - kæmper en evig kamp mod deres krop og vægt med den ene kur efter den anden. Denne bog handler om at starte et helt andet sted, komme bag de tanker og årsagerne til dem, finde frem til sin naturlige vægt og leve sundt og glad i balance med den.

Coach Sofia Manning og kostvejleder Marie Steenberger har sammen skabt uddannelsen Madmentor. I Madmentor. Fra indre kaos til madro gør de rede for grundprincipperne i uddannelsen og deler deres egne erfaringer med læseren.

Bogen guider læseren i, hvordan man kan finde frem til sin naturlige vægt og få et sundt forhold til både krop og mad. Samtidig indeholder bogen opskrifter, der kan bruges som inspiration til at indføre nye madvaner i hverdagen.

Om forfatterne
Sofia Manning er coach, kursusleder og forfatter og har de seneste år gjort sig internationalt bemærket med sine resultater inden for både undervisning og coaching. Marie Steenberger er ernæringsekspert og forfatter.

Køb bogen "Madmentor. Fra indre kaos til ro" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce