Annonce

Annonce

Madmentor. Fra indre kaos til ro


23. februar 2017

Forfatter:
Sofia Manning og Marie Steenberger
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
276
Pris:
249
ISBN:
9788711566466

Læs omtalen af "Madmentor. Fra indre kaos til ro" under annoncen ...


Annonce

Mange mennesker - især kvinder - kæmper en evig kamp mod deres krop og vægt med den ene kur efter den anden. Denne bog handler om at starte et helt andet sted, komme bag de tanker og årsagerne til dem, finde frem til sin naturlige vægt og leve sundt og glad i balance med den.

Coach Sofia Manning og kostvejleder Marie Steenberger har sammen skabt uddannelsen Madmentor. I Madmentor. Fra indre kaos til madro gør de rede for grundprincipperne i uddannelsen og deler deres egne erfaringer med læseren.

Bogen guider læseren i, hvordan man kan finde frem til sin naturlige vægt og få et sundt forhold til både krop og mad. Samtidig indeholder bogen opskrifter, der kan bruges som inspiration til at indføre nye madvaner i hverdagen.

Om forfatterne
Sofia Manning er coach, kursusleder og forfatter og har de seneste år gjort sig internationalt bemærket med sine resultater inden for både undervisning og coaching. Marie Steenberger er ernæringsekspert og forfatter.

Køb bogen "Madmentor. Fra indre kaos til ro" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko – sko til aktive børn

Hvorfor er gogsig barfodssko til børn en god ide?

Det bedste for barnet er egentlig at gå med bare fødder. Men med vores klima, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Størstedelen af alle børn kommer til verden med sunde, velfungerende fødder. Fødder der er skabt til at blive brugt.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Mange tak for dine mange meget gode og brugbare råd. Jeg er glad for at man kan skrive til dig. Ingen som jeg har mødt har så mange gode konkrete råd som du har og samtidig kan man altid mærke at det er med et stort hjerte. Tak! Persi


Annonce