Annonce

Annonce

Slank på den lette måde


29. maj 2005

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Vanessa
Udgivelsesår:
2005
Sidetal:
117
Pris:
98
ISBN:
8798854143
Helens vurdering:
Slank på den lette måde

Jeg har valgt at give bogen "Slank på den lette måde" 2 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Slank på den lette måde er en lille håndbog skrevet af en af vores skribenter Irma Lauridsen.

Overvægt er et stigende problem som rammer såvel voksne som børn. Ingen er glade for at være overvægtige, og mange har flere mislykkede diæter bag sig.

Irma Lauridsens budskab er at man skal bruge sine tankers kraft. Hun lever efter mottoet: "Jeg kan, jeg vil og nu gør jeg det" og det er tankens kraft, som skal medvirke til at man enten taber sig, eller holder sin vægt.

Hvis du frygter at blive for tyk, så fokuserer du på det og kroppen indstiller sig på det...tyk, tyk, tyk...og den bliver tyk. I stedet skal du begynde at se dig selv som slank, og kroppen skal indstille sig på at være slank: Jeg er slank.

Du skal visualisere og se det for dig, derved kan du ændre på hele din situation.

Børn skal støttes af deres forældre og forældrene har hovedansvaret for at barnet ikke kommer til at høre til 'de tykke børn'. Undskyldninger som 'sådan ser vi ud i vores familie' duer ikke og netop her bliver det relevant at vi som voksne begynder at se på hvordan vi egentlig ser på os selv og hvilket signaler vi sender til vores børn.

Irma Lauridsen giver et bud på hvordan man som voksen kan begynde at tænke i andre baner sammen med sit barn. Hvordan både børn og forældre sammen kan blive både slankere og sundere, simpelthen ved at tænke 'rigtigt'.

De er en lille håndbog, nem at gå til. Velskrevet og fin, dog ikke et 'større mesterværk', hvorfor den får 2 bismervægte.

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så er jeg tilbage i klubben igen, for nu er barn nummer to kommet til, og med ham nye udfordringer, for ingen børn er jo ens ;-) Og jeg trænger til lidt professionel hjælp fra en sundhedsplejerske, der ikke er bange for at have en mening.

Hilsen mor til to drenge


Annonce