Annonce

Annonce

Mor og baby i topform


1. oktober 2015

Forfatter:
Sarah Galán
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
264
Pris:
299
ISBN:
9788740019773

Læs omtalen af "Mor og baby i topform " under annoncen ...


Annonce

Mor og baby i topform er til dig, der gerne vil i form efter fødslen på en nem og overskuelig måde - både fysisk og mentalt. I bogen får du enkle og effektive træningsøvelser, som er nøje tilpasset til kroppen måned efter måned i hele det første år efter fødslen. Øvelserne bliver gradvist mere krævende, i takt med at du får flere kræfter.

Øvelserne fungerer for både mor og barn. Mange af dem kan man således lave med eller ved siden af sit barn, så de bliver en del af en leg og samtidig stimulerer barnets udvikling.

Udover øvelserne giver bogen dig baggrundsviden om din egen krop, herunder amning, søvn og genoptræning af bækkenbunden, om dit barns udvikling de første 12 måneder og masser af tips og "mor til mor" råd.

Om forfatterne

Bag bogens professionelle vejledning står Sarah Galán, nybagt mor, uddannet fitnessinstruktør og journalist med speciale i sundhed. Sarah har allieret sig med fysioterapeuten Lene Raadkjær Jørgensen, der har specialiseret sig i børns motoriske udvikling og sansestimulering, og som står bag bogens tumleøvelser, samt Rikke Holm-Nielsen og Lærke Rau, der bl.a. arbejder som personlige trænere i fitnessbranchen med speciale i efterfødselstræning.

Køb bogen "Mor og baby i topform " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alle dine gode brugbare svar. Min lille dreng stortrives og jeg nyder ham så uendelig meget.

Jeg må sige dig at du giver gode konkrete råd og i din vejledning kan man mærke din store interesse og enorme faglige ekspertise. Du er en fantastisk sundhedsplejerske og jeg er så glad for at have fundet dig.

Mange hilsner
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce