Annonce

Annonce

Sund hud til børn


5. juli 2014

Forfatter:
Karoline Lawætz
Forlag:
Turbine
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
200
Pris:
249
ISBN:
9788771415896
Sund hud til børn

Læs omtalen af "Sund hud til børn " under annoncen ...


Annonce

Som forældre ønsker vi det bedste for vores børn - også når det gælder hudpleje. Vi bruger tid og penge i forsøget på at skåne børnene for kontakt med stoffer, der kan skade dem. Alligevel kommer de fleste let til at vælge mindre sunde eller unødigt dyre produkter - i den bedste mening.

Men det behøver ikke at være svært at vælge løsninger, der er både sunde, nemme og billige. Sund hud til børn giver svar på mange af de spørgsmål, som forældre stiler om hudpleje og produkter. Bogen sætter er bl.a. fokus på solcreme, økologi og børneeksem.

Hvad betyder det egentlig, at man skal kigge efter mærkerne, når man shopper bleer, lotion eller sæbe? Denne bog går tæt på de populære mærker og løfter sløret for deres styrker og svagheder.

Bogen er blevet til i et samarbejde med bl.a. Videncenter for Allergi, Astma-Allergi Danmark og Kræftens Bekæmpelse.

Karoline Lawætz er projektleder og videnskabsjournalist. Hun kommunikere forskning og sundhed til mennesker med vidt forskellig faglig baggrund. Hun er fastansat journalist hos Astma-Allergi Danmark.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Jeg har længe fulgt med i din brevkasse og har selv fået hjælp til mange "problemer" fra dine svar til andre! Du har været en stor hjælp uden du har vidst det ...!

Bedste hilsner
Sanne mor til dreng på 8 måneder


Annoncer

Annonce