Annonce

Annonce

Sund hud til børn


5. juli 2014

Forfatter:
Karoline Lawætz
Forlag:
Turbine
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
200
Pris:
249
ISBN:
9788771415896
Sund hud til børn

Læs omtalen af "Sund hud til børn " under annoncen ...


Annonce

Som forældre ønsker vi det bedste for vores børn - også når det gælder hudpleje. Vi bruger tid og penge i forsøget på at skåne børnene for kontakt med stoffer, der kan skade dem. Alligevel kommer de fleste let til at vælge mindre sunde eller unødigt dyre produkter - i den bedste mening.

Men det behøver ikke at være svært at vælge løsninger, der er både sunde, nemme og billige. Sund hud til børn giver svar på mange af de spørgsmål, som forældre stiler om hudpleje og produkter. Bogen sætter er bl.a. fokus på solcreme, økologi og børneeksem.

Hvad betyder det egentlig, at man skal kigge efter mærkerne, når man shopper bleer, lotion eller sæbe? Denne bog går tæt på de populære mærker og løfter sløret for deres styrker og svagheder.

Bogen er blevet til i et samarbejde med bl.a. Videncenter for Allergi, Astma-Allergi Danmark og Kræftens Bekæmpelse.

Karoline Lawætz er projektleder og videnskabsjournalist. Hun kommunikere forskning og sundhed til mennesker med vidt forskellig faglig baggrund. Hun er fastansat journalist hos Astma-Allergi Danmark.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Multifunktionelle produkter til børnefamilien

Hemmingsen Kids er en familieejet virksomhed, som består af Far Martin, Mor Nina, Storesøster Maja og lillebror Anton. Hemmingsen Kids så sit lys i 2022, og blev skabt med visionen om, at skabe mere leg og sjov i hverdagen, for de travle børnefamilier, gennem sikkerhedsgodkendte, multifunktionelle ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annonce