Annonce

Annonce

Sund hud til børn


5. juli 2014

Forfatter:
Karoline Lawætz
Forlag:
Turbine
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
200
Pris:
249
ISBN:
9788771415896
Sund hud til børn

Læs omtalen af "Sund hud til børn " under annoncen ...


Annonce

Som forældre ønsker vi det bedste for vores børn - også når det gælder hudpleje. Vi bruger tid og penge i forsøget på at skåne børnene for kontakt med stoffer, der kan skade dem. Alligevel kommer de fleste let til at vælge mindre sunde eller unødigt dyre produkter - i den bedste mening.

Men det behøver ikke at være svært at vælge løsninger, der er både sunde, nemme og billige. Sund hud til børn giver svar på mange af de spørgsmål, som forældre stiler om hudpleje og produkter. Bogen sætter er bl.a. fokus på solcreme, økologi og børneeksem.

Hvad betyder det egentlig, at man skal kigge efter mærkerne, når man shopper bleer, lotion eller sæbe? Denne bog går tæt på de populære mærker og løfter sløret for deres styrker og svagheder.

Bogen er blevet til i et samarbejde med bl.a. Videncenter for Allergi, Astma-Allergi Danmark og Kræftens Bekæmpelse.

Karoline Lawætz er projektleder og videnskabsjournalist. Hun kommunikere forskning og sundhed til mennesker med vidt forskellig faglig baggrund. Hun er fastansat journalist hos Astma-Allergi Danmark.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Selvfølgelig har jeg en tilknyttet kommunal sundhedsplejerske, men jeg er super glad for mit medlemskab hos NetSundhedsplejerkse.dk, da der dukker mange spørgsmål op i løbet ugen med en lille ny og jeg kan kun anbefale det.

Camilla Martin


Annonce