Annonce

Annonce

Coaching - Det handler om at stille de rigtige spørgsmål


22. september 2013

Forfatter:
Sofia Manning
Forlag:
Egmont
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
288
Pris:
99
ISBN:
9788711310243
Coaching - Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

Læs omtalen af "Coaching - Det handler om at stille de rigtige spørgsmål" under annoncen ...


Annonce

Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål handler om at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil, hvad der forhindrer dig i at opnå det - og derudover hjælpe dig med at opnå det på en ærlig, effektiv og sjov måde.

I bogen Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål definerer Sofia Manning, hvad coaching er. Hun sætter fokus på, hvordan coaching kan hjælpe mennesker i deres selvforståelse og udvikling, samt hvordan de kan finde deres indre potentiale og udnytte det fuldt ud.

Mennesker der hænger fast ved det gamle, kommer aldrig til at opleve glæden ved at udtrykke sig selv. De stiller sig i stedet tilfreds med det de har. Men der er intet der skal forhindre dig i dette og med Sofia Mannings synspunkter er der god hjælp at hente.

Bogen er udkommet i 2007 og er udsolgt fra forlaget - men du kan låne den på biblioteket.

Om forfatteren
Sofia Manning er nok en af Danmarks mest eftertragtede coaches. Hun har arbejdet for Anthony Robbins og har dannet firmaet Manning Inspire. Sofia Manning har skrevet flere bøger om coaching.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Du har hjulpet mig med at få min datter til at sove i egen seng og sidenhen på eget værelse og det er bare gået SÅ fint! Jeg fulgte dine råd til punkt og prikke og det virkede fra første aften. Jeg er imponeret.

Tak fra Winnie, mor til pige på 8 måneder


Annonce