Annonce

Annonce

Flæsk


28. marts 2015

Forfatter:
Vanessa Joy Hobbs
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
246
Pris:
199,95
ISBN:
9788712050391

Læs omtalen af "Flæsk " under annoncen ...


Annonce

Flæsk er en virkelig historie om at føre et dobbeltliv. Om at være en helt almindelig dansk gymnasieelev, om en model-karriere, der bliver kørt i stilling, om et stærkt bånd til en kærlig mor. Men over det tilsyneladende perfekte, strålende ydre lægger der sig en spiseforstyrret skyggeside.

Et trekantsdrama mellem 15-årige Vanessa, spejlet og vægten begynder, og snart bliver det svært både for hende selv og læseren at skelne mellem virklighed og vrangforestilling. Hun kommer ind i et behandlingsforløb i et hospitalssystem, hun finder så fuld af huller, at hun føler, hun ryger lige igennem. Og hvem skal gribe hende? Familiens trygge favn opløser sig i takt med, at hendes skrig bliver højere og højere. Samtidig kæmper hun for at blive i jobbet som model i en modebranche, der kun har fokus på facade og lange, slanke ben.

Flæsk er et rystende og hudløst ærligt portræt af, hvordan det er at være ung i dag, at være vred, at føle svigt, at være syg og psykisk sårbar. En modig fortælling om at bryde tabuer og træde frem - Præcis, som man er.

Køb bogen "Flæsk " her


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annoncer

Annonce