Annonce

Annonce

Flæsk


28. marts 2015

Forfatter:
Vanessa Joy Hobbs
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
246
Pris:
199
ISBN:
9788712050391

Læs omtalen af "Flæsk " under annoncen ...


Annonce

Flæsk er en virkelig historie om at føre et dobbeltliv. Om at være en helt almindelig dansk gymnasieelev, om en model-karriere, der bliver kørt i stilling, om et stærkt bånd til en kærlig mor. Men over det tilsyneladende perfekte, strålende ydre lægger der sig en spiseforstyrret skyggeside.

Et trekantsdrama mellem 15-årige Vanessa, spejlet og vægten begynder, og snart bliver det svært både for hende selv og læseren at skelne mellem virklighed og vrangforestilling. Hun kommer ind i et behandlingsforløb i et hospitalssystem, hun finder så fuld af huller, at hun føler, hun ryger lige igennem. Og hvem skal gribe hende? Familiens trygge favn opløser sig i takt med, at hendes skrig bliver højere og højere. Samtidig kæmper hun for at blive i jobbet som model i en modebranche, der kun har fokus på facade og lange, slanke ben.

Flæsk er et rystende og hudløst ærligt portræt af, hvordan det er at være ung i dag, at være vred, at føle svigt, at være syg og psykisk sårbar. En modig fortælling om at bryde tabuer og træde frem - Præcis, som man er.

Køb bogen "Flæsk " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Multifunktionelle produkter til børnefamilien

Hemmingsen Kids er en familieejet virksomhed, som består af Far Martin, Mor Nina, Storesøster Maja og lillebror Anton. Hemmingsen Kids så sit lys i 2022, og blev skabt med visionen om, at skabe mere leg og sjov i hverdagen, for de travle børnefamilier, gennem sikkerhedsgodkendte, multifunktionelle ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

1000 tak for din altid varme og kærlige måde at gribe udfordringerne an på - det er helt rigtig for mig!
Jeg nyder både dine personlige svar til mig, men bestemt også de svar du giver til andre.

Tak,
Mor til pige på 15 måneder


Annonce