Annonce

Annonce

Flæsk


28. marts 2015

Forfatter:
Vanessa Joy Hobbs
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
246
Pris:
199
ISBN:
9788712050391

Læs omtalen af "Flæsk " under annoncen ...


Annonce

Flæsk er en virkelig historie om at føre et dobbeltliv. Om at være en helt almindelig dansk gymnasieelev, om en model-karriere, der bliver kørt i stilling, om et stærkt bånd til en kærlig mor. Men over det tilsyneladende perfekte, strålende ydre lægger der sig en spiseforstyrret skyggeside.

Et trekantsdrama mellem 15-årige Vanessa, spejlet og vægten begynder, og snart bliver det svært både for hende selv og læseren at skelne mellem virklighed og vrangforestilling. Hun kommer ind i et behandlingsforløb i et hospitalssystem, hun finder så fuld af huller, at hun føler, hun ryger lige igennem. Og hvem skal gribe hende? Familiens trygge favn opløser sig i takt med, at hendes skrig bliver højere og højere. Samtidig kæmper hun for at blive i jobbet som model i en modebranche, der kun har fokus på facade og lange, slanke ben.

Flæsk er et rystende og hudløst ærligt portræt af, hvordan det er at være ung i dag, at være vred, at føle svigt, at være syg og psykisk sårbar. En modig fortælling om at bryde tabuer og træde frem - Præcis, som man er.

Køb bogen "Flæsk " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Velkommen til verden

Blødt og behageligt babytøj fra MarMar Copenhagen

En baby, et nyt lille liv og en kærlighed som fejer benene væk under jer og ændrer alt. Vi er helt med, det er noget helt særligt! Også anden, tredje og hver gang. En baby er altid et lille mirakel.

Hos MarMar ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej

Så er Viggas mor på banen igen og sidder her med smil på læben og tænker over at du fik ret igen..... du har en fantastisk brevkasse og jeg ville være helt lost uden den :))

Tak for en dejlig brevkasse og undskyld jeg ikke kan gøre mine breve kortere :))

Med venlig hilsen
Viggas mor


Annonce