Annonce

Annonce

Flæsk


28. marts 2015

Forfatter:
Vanessa Joy Hobbs
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
246
Pris:
199
ISBN:
9788712050391

Læs omtalen af "Flæsk " under annoncen ...


Annonce

Flæsk er en virkelig historie om at føre et dobbeltliv. Om at være en helt almindelig dansk gymnasieelev, om en model-karriere, der bliver kørt i stilling, om et stærkt bånd til en kærlig mor. Men over det tilsyneladende perfekte, strålende ydre lægger der sig en spiseforstyrret skyggeside.

Et trekantsdrama mellem 15-årige Vanessa, spejlet og vægten begynder, og snart bliver det svært både for hende selv og læseren at skelne mellem virklighed og vrangforestilling. Hun kommer ind i et behandlingsforløb i et hospitalssystem, hun finder så fuld af huller, at hun føler, hun ryger lige igennem. Og hvem skal gribe hende? Familiens trygge favn opløser sig i takt med, at hendes skrig bliver højere og højere. Samtidig kæmper hun for at blive i jobbet som model i en modebranche, der kun har fokus på facade og lange, slanke ben.

Flæsk er et rystende og hudløst ærligt portræt af, hvordan det er at være ung i dag, at være vred, at føle svigt, at være syg og psykisk sårbar. En modig fortælling om at bryde tabuer og træde frem - Præcis, som man er.

Køb bogen "Flæsk " her


Annoncer

Sponsorerede artiklerSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annonce