Annonce

Annonce

Fra hjertet - En jordemoders rejse


4. januar 2015

Forfatter:
Patricia Harman
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
368
Pris:
299
ISBN:
9788763832526
Fra hjertet - En jordemoders rejse

Læs omtalen af "Fra hjertet - En jordemoders rejse" under annoncen ...


Annonce

Fra hjertet - En jordemoders rejse er en personlig fortælling om at være ung og idealistisk. Om at bo med mand og barn langt ude i en stor skov. Om at jage bjørne på flugt. Om livets simple glæder og sorger. Og om at finde sit kald.

Som ung lever Patricia Harman med kæreste og lille barn ude i en primitiv bjælkehytte i Minnesotas skove for at udleve en idealistisk drøm om at være selvforsynende. Men også ud fra et politisk ønske om ikke at være med til at financiere Vietnamkrigen gennem skattepligtigt arbejde. Nybyggerlivet viser sig dog at være hårdt slid fra morgen til aften og et ensomt liv i de kolde vintermåneder. Sideløbende fortæller Patricia Harman om de første hjemmefødsler, hun tager ud til, og hvor de første frø til et langt liv som jordemoder bliver lagt.

Forfatteren til romanen Jordemoderen fra Hope River (2013) har selv arbejdet 30 år som jordemoder og udgivet to selvbiografier om sine oplevelser med at bringe børn til verden.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annoncer

Annonce