Annonce

Annonce

Fra hjertet - En jordemoders rejse


4. januar 2015

Forfatter:
Patricia Harman
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
368
Pris:
299
ISBN:
9788763832526
Fra hjertet - En jordemoders rejse

Læs omtalen af "Fra hjertet - En jordemoders rejse" under annoncen ...


Annonce

Fra hjertet - En jordemoders rejse er en personlig fortælling om at være ung og idealistisk. Om at bo med mand og barn langt ude i en stor skov. Om at jage bjørne på flugt. Om livets simple glæder og sorger. Og om at finde sit kald.

Som ung lever Patricia Harman med kæreste og lille barn ude i en primitiv bjælkehytte i Minnesotas skove for at udleve en idealistisk drøm om at være selvforsynende. Men også ud fra et politisk ønske om ikke at være med til at financiere Vietnamkrigen gennem skattepligtigt arbejde. Nybyggerlivet viser sig dog at være hårdt slid fra morgen til aften og et ensomt liv i de kolde vintermåneder. Sideløbende fortæller Patricia Harman om de første hjemmefødsler, hun tager ud til, og hvor de første frø til et langt liv som jordemoder bliver lagt.

Forfatteren til romanen Jordemoderen fra Hope River (2013) har selv arbejdet 30 år som jordemoder og udgivet to selvbiografier om sine oplevelser med at bringe børn til verden.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit råd om uld til min søn, det var nok det bedste råd jeg nogensinde har fået :) Der blev godt nok kigget mærkeligt på mig, da jeg begyndte at lede efter uld i butikkerne, så det måtte hentes hjem fra Danmark til sidst.

Hilsen mor fra udlandet


Annonce