Annonce

Annonce

Mødregruppen


21. november 2010

Forfatter:
Ulla Taylor
Forlag:
Forlaget Ries
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
185
Pris:
199
ISBN:
9788791318641
Mødregruppen

Læs omtalen af "Mødregruppen" under annoncen ...


Annonce

Bogen Mødregruppen er en roman, der handler om Chris, Tina, Eva og Sus, fire helt forskellige, nybagte mødre.

Hvis det ikke havde været for deres initiativrige og (over)energiske sundhedsplejerske Dorthe, som står foran pensioneringen og måske netop derfor med særlig ambition sætter denne sin sidste mødregruppe i værk, ville disse kvinder aldrig have fundet sammen. De har intet tilfælles ud over dette ene: de har for nylig født et barn.

Med sin unikke replikkunst, sit frækt satiriske talent og sin enestående og usentimentale evne til empati, har Ulla Taylor leveret en bog, der er let og uhøjtidelig udenpå og fuld af menneskeforstand og energi indeni.

Om forfatteren:
Ulla Taylor debuterede i 2004 med den meget roste bog Dametur. Året efter udkom ungdomromanen Søster (kære) søster og i 2007 udkom romanen Kvinder kan ikke grille henvendt til voksne.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for en god brevkasse. Vi er i den kedelige situation, at vi ikke har haft glæde og gavn af vores egen sundhedsplejerske. Vi har fundet dine svar meget relevante.

Tak fra os.


Annoncer

Annonce