Annonce

Annonce

Tilfældige kys


4. april 2007

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Forlaget Cadeau
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
211
Pris:
198
ISBN:
8791867134
Helens vurdering:
Tilfældige kys

Jeg har valgt at give bogen "Tilfældige kys" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Så har Irma Lauridsen gjort det igen,- skrevet en bog som man næsten ikke kan lægge fra sig.

Tilfældige kys er en novellesamling, fyldt med små historie om kærlighed og smerte, om sorg og glæde - alle noveller der rør noget i dig og giver dig lyst til at vide mere om de personer du læser om, eller måske vækker genkendelse fordi du har stået i lignende situationer selv.

Tilfældige kys er 11 historier om helt almindelige mennesker, hvor man får et lille indblik i hvad der foregår under overfladen. Mange af historierne handler om børn og hvordan børn tænker og føler.

Der er f.eks. historien med 'Pigen på bænken' om Marie på 9 år, som har mistet sin far og som næsten hver dag sætter sig på bænken i parken for at tænke. Her møder hun Thomas, som er en voksen mand og de to får et venskab. Men Thomas bliver kæreste med Maries mor og det gør naturligt noget ved Marie.

Irma Lauridsen får os til at se ind bag ved. Som hun siger, så er børn jo netop dem, der viser os de ÆGTE, og de uspolerede følelser. Men som kan have det utrolig svært i deres lille krop.

Tilfældige kys er en bog som man bliver grebet af. Den er let at læse og egner sig perfekt til ferien, som godnatlæsning eller når du bare har behov for at give dig selv en ½ time med en god historie, som samtidig skal vække dine tanker.

Den handler om livet som det er, om kærlighedens skrøbelighed, om hvor svært det er at få de følelser man har frem - hvor svært det er både at modtage og at give.

Tilfældige kys er en rigtig dejlig bog. Irma har en meget fangende skrivestil og det er som meget andet af hendes litteratur, en bog som rører mit hjerte. Derfor må denne bog få 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

1000 tak for din altid varme og kærlige måde at gribe udfordringerne an på - det er helt rigtig for mig!
Jeg nyder både dine personlige svar til mig, men bestemt også de svar du giver til andre.

Tak,
Mor til pige på 15 måneder


Annonce