Annonce

Annonce

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor - en e-bog


6. december 2011

Forfatter:
Anna Skyggebjerg
Forlag:
-
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
89
Pris:
35
ISBN:
9788799133758
Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor - en e-bog

Læs omtalen af "Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor - en e-bog" under annoncen ...


Annonce

Bogen Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor handler om alt det gode, der sker i en mors og hendes børns liv, når hun giver afkald på at stræbe efter perfektion - og simpelthen tager en dyb indånding og beslutter, at hun er en god nok mor.

Hver side er et statement: "Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor, ...", så man på en enkel og stærk måde mindes om, hvorfor man er eller kan blive den bedste mor for sine børn.

Jeg vil gerne nævne 3 statements, som især gør indtryk på mig:

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor, forstod jeg, at mine mangler er børnenes chancer. Når jeg ikke fylder alle pladser ud, kan de komme til.

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor, lærte jeg børnene, at man ikke behøver være perfekt. Tænk, den frihed det gav dem!

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor, slap børnene for at bekræfte mig i det. Det burde aldrig have været deres ansvar.

Bogen er en e-bog og kan dermed læses direkte på computer, Ipad eller lignende og du kan dermed også printe direkte fra computeren. Det giver mulighed for at du i løbet af få minutter kan printe en side og hænge den op på køleskabet eller lægge den på natbordet, så du hele tiden bliver mindet om, at du er en god nok mor og så du tager beslutningen om det.

Bogen købes og downloades på blog.annaskyggebjerg.dk

Om forfatteren
Anna Skyggebjerg, mor til to, uddannet magister i Litteraturhistorie, forfatter, blogger og meget mere.

Har tidligere skrevet bøgerne "Super Mor. Smutveje for enlige mødre - og andre seje kvinder, der vi have en nemmere hverdag" og "Zen for mødre. Åndehuller du vil nyde, i en hverdag du vil elske!


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det kan ikke siges for mange gange. Din bog om barnets søvn er helt fantastisk og hver gang jeg læser i den giver den mig ro i stedet for at stresse over at mit barn ikke nødvendigvis sover 16-20 timer i døgnet i en alder af 3 mdr, som man læser mange andre steder.

Hilsen mor til pige på 3 måneder


Annoncer

Annonce