Annonce

Annonce

Jeg havde lagt alle viskestykkerne sirligt sammen - i køleskabet!


18. juni 2009

Forfatter:
Mikala Dirckinck-Holmfeld
Forlag:
Pretty Ink
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
117
Pris:
199
ISBN:
9788763810081
Jeg havde lagt alle viskestykkerne sirligt sammen - i køleskabet!

Læs omtalen af "Jeg havde lagt alle viskestykkerne sirligt sammen - i køleskabet!" under annoncen ...


Annonce

Bogen Jeg havde lagt alle viskestykkerne sirligt sammen - i køleskabet!" er 10 kendte kvinders historier om, hvordan de overvandt stress.

Christine Feldthaus, Anja Steensig, Lotte Arndal, Charlotte Lindholm, Maibritt Saerens, Rikke Rønholt, Hanne Felthus, Connie Kruckow, Pernille Rosenkrantz-Theil og Katrine Gislinge er alle kvinder der har prøvet at føle sig alt for stressede. Fælles for dem er at de er kommet ud på den anden side, klogere og rigere og at de nu kan mærke kroppens signaler inden det går galt.

Læs deres historie, hør hvorfor de fik stress, hvordan de mærkede stressen - Græd de, sov de, kunne de ikke længere overskue at smøre en spegepølsemad og hør også hvordan de kom videre, hvor lang tid det tog og hvad de gjorde.

Alt sammen i bogen "Jeg havde lagt alle viskestykkerne sirligt sammen - i køleskabet!" skrevet af Mikala Dirckinck-Holmfeld.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Mange tak for dit gode svar - vi har nu fulgt dine anvisninger og det var en overraskende nem proces - 2 nætter tog det af vænne flasken fra vores datter og nu spiser hun som aldrig før - TUSIND TAK for dit lille skub.

Mange hilsener
Vibeke, mor til pige på 21 måneder


Annonce