Annonce

Annonce

Den store far, mor og børn


27. maj 2010

Forfatter:
Lola Jensen
Forlag:
Kristeligt dagblads forlag
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
350
Pris:
299,95
ISBN:
9788774670520

Læs omtalen af "Den store far, mor og børn" under annoncen ...


Annonce

Lola Jensen er aktuel med sin bog Den store Far, mor og børn - håndbog i godt forældreliv, henvendt til forældre med børn i 0-6 års alderen.

Bliv klogere på alt fra graviditet, amning, putteritualer, tandbørstning, vuggestuer, sociale kompetencer, udviklingsfaser og læs også om parforhold, bedsteforældre, søskende og ferier.

Citat fra bogen - Lolas linjer:

"Stol på dig selv, forælder. Husk, at forældreevnen ligger dybt i generne. Man smadrer altså ikke forældres evne til at tage godt vare på deres barn hen over en enkelt generation. Selvom den måske har rykket sig eller er blevet stopfodret af alle mulige informationer, kan man finde ind til centret igen. Bare følg retningen: Forældreevnen sidder tæt på hjertekulen og kan bedst beskrives som dét, der føles rigtigt for jer og jeres barn!"

Om forfatteren:
Lola Jensen er uddannet socialpædagog og har i mere end 20 år arbejdet som familievejleder for børnefamilier og holder også foredrag.

Køb bogen "Den store far, mor og børn" her


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Hvor blev jeg glad for, at du også mener, at min moderlige intuition har noget på sig. At få at vide at ens intuition kan være ok, giver selvtillid. Giver troen på, at man godt kan finde ud af at være mor...

TAK, Lene


Annoncer

Annonce