Annonce

Annonce

Den store far, mor og børn


27. maj 2010

Forfatter:
Lola Jensen
Forlag:
Kristeligt dagblads forlag
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
350
Pris:
299
ISBN:
9788774670520

Læs omtalen af "Den store far, mor og børn" under annoncen ...


Annonce

Lola Jensen er aktuel med sin bog Den store Far, mor og børn - håndbog i godt forældreliv, henvendt til forældre med børn i 0-6 års alderen.

Bliv klogere på alt fra graviditet, amning, putteritualer, tandbørstning, vuggestuer, sociale kompetencer, udviklingsfaser og læs også om parforhold, bedsteforældre, søskende og ferier.

Citat fra bogen - Lolas linjer:

"Stol på dig selv, forælder. Husk, at forældreevnen ligger dybt i generne. Man smadrer altså ikke forældres evne til at tage godt vare på deres barn hen over en enkelt generation. Selvom den måske har rykket sig eller er blevet stopfodret af alle mulige informationer, kan man finde ind til centret igen. Bare følg retningen: Forældreevnen sidder tæt på hjertekulen og kan bedst beskrives som dét, der føles rigtigt for jer og jeres barn!"

Om forfatteren:
Lola Jensen er uddannet socialpædagog og har i mere end 20 år arbejdet som familievejleder for børnefamilier og holder også foredrag.

Køb bogen "Den store far, mor og børn" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det går bare rigtig godt med vores datter :) Vi har ingen kamp ved sengetid længere, hun er endelig begyndt at gå selv og hun stortrives.

Tak, Cecilies mor


Annonce