Annonce

Annonce

Sådan piger!


14. september 2009

Forfatter:
Marianne Egense, Annlil Frolov
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
130
Pris:
199
ISBN:
9788763811514

Læs omtalen af "Sådan piger!" under annoncen ...


Annonce

Bogen Sådan piger! er en håndbog til teenagepiger om udviklingen fra pige til kvinde. Bogen er en form for ’Kvinde kend din krop’ til yngre piger og kommer omkring emner som selvtillid/selvværd, spiseforstyrrelser, mediernes påvirkning, venskaber, gruppepres, følelser, kærester, ’den første gang’, fester, interesser, prævention, kønssygdomme, menstruation, graviditet og abort, overgreb, lidt om drenge og så en opslagsdel.

Alt sammen emner som unge måske kan have svært med at tale med de voksne om - og som voksne den dag i dag, også har svært ved at tale med de unge om. Men bestemt emner, som er vigtige for at pigerne kan blive selvstændige, ansvarsfulde og få en sund seksualitet.

Bogen er skrevet til piger mellem ca. 11-18 år, men dermed sagt er det også en bog, som voksne kan få stor gavn af. Bogen giver indsigt i hvordan de voksne bedst kan støtte de unge pigers selvværd og deres seksuelle udvikling.

Om forfatterne:

Marianne Egense, født 1954. Uddannet sygeplejerske, sexolog og PREP-konsulent. Brevkasseskribent i Alt for Damerne og pigebladet Girls. Hun har også været sexolog i DR's P3 - et program for unge samt deltaget i flere TV-programmer og indslag om unges sexualitet. Marianne Egense giver seksualundervisning i skolerne og har også klienter i terapi.

Annlil Frolov, født 1968. Uddannet NLP-terapeut, coach og enneagram-konsulent med speciale i bl.a. selvværdsproblemer. Har siden 1997 undervist i NLP, afholdt kurser og haft konsulentopgaver. Har både unge og vokse i terapi og coaching.

Køb bogen "Sådan piger!" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for din plan for dagen, både hvad angår søvn og mad. Det er lykkes os at overholde din plan og det har været guld værd. Nu sover vi alle sammen meget bedre om natten.

De sidste 3 uger, har han faktisk kunne sove fra kl. 20 til 06 hver nat - og det er fantastisk, før vågnede han en gang i timen!

Tak fra drengens forældre


Annonce