Annonce

Annonce

Sådan piger!


14. september 2009

Forfatter:
Marianne Egense, Annlil Frolov
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
130
Pris:
199,95
ISBN:
9788763811514

SPAR 20% ↓

Sådan piger!

Vejl. pris: 199,95

Nu: 159,96

Du sparer: 39,99

Køb!

Læs omtalen af "Sådan piger!" under annoncen ...


Annonce

Bogen Sådan piger! er en håndbog til teenagepiger om udviklingen fra pige til kvinde. Bogen er en form for ’Kvinde kend din krop’ til yngre piger og kommer omkring emner som selvtillid/selvværd, spiseforstyrrelser, mediernes påvirkning, venskaber, gruppepres, følelser, kærester, ’den første gang’, fester, interesser, prævention, kønssygdomme, menstruation, graviditet og abort, overgreb, lidt om drenge og så en opslagsdel.

Alt sammen emner som unge måske kan have svært med at tale med de voksne om - og som voksne den dag i dag, også har svært ved at tale med de unge om. Men bestemt emner, som er vigtige for at pigerne kan blive selvstændige, ansvarsfulde og få en sund seksualitet.

Bogen er skrevet til piger mellem ca. 11-18 år, men dermed sagt er det også en bog, som voksne kan få stor gavn af. Bogen giver indsigt i hvordan de voksne bedst kan støtte de unge pigers selvværd og deres seksuelle udvikling.

Om forfatterne:

Marianne Egense, født 1954. Uddannet sygeplejerske, sexolog og PREP-konsulent. Brevkasseskribent i Alt for Damerne og pigebladet Girls. Hun har også været sexolog i DR's P3 - et program for unge samt deltaget i flere TV-programmer og indslag om unges sexualitet. Marianne Egense giver seksualundervisning i skolerne og har også klienter i terapi.

Annlil Frolov, født 1968. Uddannet NLP-terapeut, coach og enneagram-konsulent med speciale i bl.a. selvværdsproblemer. Har siden 1997 undervist i NLP, afholdt kurser og haft konsulentopgaver. Har både unge og vokse i terapi og coaching.

Køb bogen "Sådan piger!" her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dit svar sidst. Jeg sprang ned og købte din bog "Sådan får du dit barn til at sove!" Den har virkelig hjulpet mig på rette vej. Det er en fantastisk bog.

Jeg kan virkelig mærke et meget større overskud ved at have forstået, at min søn bare mangler den tryghed i at være tæt på mig og mærke de vuggende bevægelser. Det hang mig langt ud af halsen før bare at tænke på det var puttetid. Nu glæder jeg mig faktisk, ved tanken om at min søn jo elsker at lægge i mine arme og putte, og at jeg kan lægge ham fra mig UDEN han sover, og han bare falder i søvn :)

Elias har trods kolik aldrig haft en nat hvor han ikke har sovet, så det gik lige op for mig at de søvnproblemer jeg troede han havde, slet ikke er så slemme. Hvis der da overhovedet er et problem!

Hilsen mor til Elias, 4 måneder.


Annoncer

Annonce