Annonce

Annonce

100 gode råd om skolestart


3. januar 2004

Forfatter:
Benedikte Hertel
Forlag:
Aschehoug
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
127
Pris:
79
ISBN:
8711260041
Helens vurdering:
100 gode råd om skolestart

Jeg har valgt at give bogen "100 gode råd om skolestart" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

100 gode råd om skolestart er en del af en ny familieserie af bestsellere fra Aschehoug.

Den er skrevet af sundhedsplejerske og psykoterapeut Benedikte Hertel og beskriver de spørgsmål, man som forældre ofte stiller sig omkring sit barn og det at være skolemoden.

Bogen beskæftiger sig med de første overvejelser omkring, hvorvidt barnet skal blive i børnehaven, eller begynde i skole. Den kommer omkring selve skolestarten og også de ting der sker i skolen. Hvordan er det med kammerater, drilleri, lektier osv.

Bogen indeholder også et kort afsnit om skolesundhedsplejen og lægen og et afsnit om det at skulle gå en klasse om, hvis barnet ikke viser sig modent nok til at begynde i 1. klasse, som de andre børn.

100 gode råd om skolestart er en fin bog, som kan være god at læse for forældre med børn i den skolesøgende alder, men også børn som allerede er begyndt i skolens 0-1 klasse.

Jeg synes ikke det er tit man ser bøger der omhandler dette emne på en så let og overskuelig måde og det er samtidig en billig bog. Jeg vælger derfor at give bogen 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Allerførst vil jeg gerne sige dig tusind tak for dine hurtige og uddybende svar, og fordi du tog mine bekymringer alvorligt. Det var lige, hvad jeg havde brug for.

Mor til Agnethe 5 måneder


Annonce