Annonce

Annonce

Selvværdets gåder


17. oktober 2004

Forfatter:
Carl-Mar Møller
Forlag:
PP Forlag
Udgivelsesår:
2004
Sidetal:
192
Pris:
229
ISBN:
8776770028
Helens vurdering:
Selvværdets gåder

Jeg har valgt at give bogen "Selvværdets gåder" 3 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Selvværdets gåder er skrevet af Carl-Mar Møller som er uddannet psykoterapeut og som han også selv skriver i bogen er 'provokatør'.

Der er ingen tvivl om at bogen Selvværdets gåder er provokerende, men den er bestemt også tankevækkende og nogen gange er det måske sundt nok at 'blive rusket lidt op i'.

Selvværdets gåder handler som titlen siger om selvværd, hvordan man opbygger og nedbryder sit selvværd. Om hvordan andre kan nedbryde vores selvværd med bemærkninger som 'Kan du overhovedet gøre noget rigtigt?' og hvordan vores selvværd styrkes gennem 'Du må endelig spørge mig, hvis du er i tvivl'.

Bogens omdrejningspunkt handler om forholdet mellem kvinde og mand, om parforhold og hvordan vi kommunikerer med vores partner. Som Carl-Mar skriver så 'tænder mænd gennem øjnene og kvinder gennem ørerne'. En del af bogen handler derfor om sexualitet og lyst eller manglende lyst til sex.

I denne forbindelse giver Carl-Mar konkrete eksempler på, hvordan kvinder og mænd kommunikerer forbi hinanden og hvad det skal til for at ændre dette.

Men bogen Selvværdets gåder bekriver også hvad det betyder for ens selvværd at gå på arbejde og have kolleger. Carl-Mar beskriver her det psykisk dårlige arbejdsmiljø, mobning og evnen til at sige fra.

Bogen beskriver også vigtigheden i at give ros og beskriver, hvordan man formulerer og tager imod kritik.

Bogen kommer også kort ind på forholdet fædre-døtre og mødre-sønner og det at leve et singleliv, evt. som enlig forælder.

Selvværdets gåder er bog der kan læses af dig, som oplever parforholdet problematisk, som søger at finde ord for, hvorfor kvinder og mænd er forskellige og hvad vi kan gøre for at styrke hinanden og vores parforhold.

Selvom bogen er provokerende, giver den stof til eftertanke. Den megen fokusering på sex og det sproglige brug kan diskuteres og det er en bog som er oplagt til debat.

Selvom bogen er tankevækkende, så har den for mig et tiltider utiltalende sprogbrug, hvilket gør at jeg giver denne bog 3 bismarvægte.

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artiklerSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen..

Jeg er så glad for du ikke er længere end et tryk på powerknappen væk... tak for din brevkasse!!

Jeg har virkelig brug for dine råd og viden.

Hilsen
Thilde, mor til Louie 7 måneder


Annonce