Annonce

Annonce

Sunde madpakker


23. september 2017

Forfatter:
Kaja Nymand
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
135
Pris:
199
ISBN:
9788711568422

Læs omtalen af "Sunde madpakker " under annoncen ...


Annonce

Sunde madpakker er spækket med masser af nye ideer til lækre madpakkeløsninger. Bogen indeholder 50 enkle opskrifter med råvarer, der er nemme at få fat i, og mad som er let at spise.

Bogen indeholder bl.a. to grundopskrifter på brød, som du kan bruge til at lave meget forskelligt bagværk med. Der er også glutenfri brødopskrifter. Opskrifter på både kødpålæg, som fx kyllingesalat og skinkesalat, og grønt og vegansk pålæg som fx grøntsagsdeller og falafler. Små retter, som fx pastasalat, risruller, kyllingespyd og madpandekager, pizzasnegle og madmuffins. Hjemmelavede frugtstænger, barer og chips. Forslag til morgenmad og eftermiddagssnack.

Køb bogen "Sunde madpakker " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.

Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.

Tak fordi du har skrevet den!

Hilsen de glade forældre


Annonce