Annonce

Annonce

Superfood. Sund mad hver dag


15. februar 2016

Forfatter:
Jamie Oliver
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
312
Pris:
299
ISBN:
9788711485569

Læs omtalen af "Superfood. Sund mad hver dag " under annoncen ...


Annonce

Superfood. Sund mad hver dag er en personlig bog skrevet af Jamie Oliver. Bogen indeholder et væld af lækre, ernæringsrigtige opskrifter, der giver energi og forkæler dine smagsløg.

Kogebogen indeholder 90 opskrifter på henholdsvis morgenmad, frokost og aftensmad, samt gode tips til at balancere din kost.

Jamie Oliver har selv tabt 12 kg ved at følge opskrifterne fra bogen. Han vil derfor gerne inspirere andre til at leve sundt, lykkeligt og produktivt. Bogen skal dog ikke ses som en slankebog, men derimod som en kogebog der bringer sund, nærende, farverig, velsmagende mad ind i dit køkken.

I bogen skriver han: Denne bog er fuld af lækre, ernæringsrigtige opskrifter, der kan give dig energi og forkæle dine smagsløg, og jeg har gjort alt det hårde arbejde med det ernæringsmæssige, så du kan være sikker på, at sammensætningen er rigtig. Hvis du bare tager en håndfuld af forslagene i bogen med dig, vil det ændre din indstilling til mad, så du træffer de rigtige valg – det meste af tiden".

Jamie Oliver begyndte allerede som 8-årig at lave mad i sine forældres pub, The Cricketers, i Clavering, Essex. I dag er han et verdenkendt fænomen inden for mad og madkultur. Gennem 16 år har han i tv-udsendelser, bøger og magasiner inspireret millioner af mennesker til at lave velsmagende mad af friske råvarer, og ramt deres hjerter med hans store smil og humør.

Køb bogen "Superfood. Sund mad hver dag " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko – sko til aktive børn

Hvorfor er gogsig barfodssko til børn en god ide?

Det bedste for barnet er egentlig at gå med bare fødder. Men med vores klima, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Størstedelen af alle børn kommer til verden med sunde, velfungerende fødder. Fødder der er skabt til at blive brugt.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Allerførst vil jeg gerne sige dig tusind tak for dine hurtige og uddybende svar, og fordi du tog mine bekymringer alvorligt. Det var lige, hvad jeg havde brug for.

Mor til Agnethe 5 måneder


Annonce