Annonce

Annonce

Det der virker


4. januar 2015

Forfatter:
Lene Rode
Forlag:
Rosinante
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
180
Pris:
249
ISBN:
9788763836951

Læs omtalen af "Det der virker " under annoncen ...


Annonce

Sådan får du en slank krop. Det bedste fra 5:2, stenalderkost, middelhavsdiæt, vegetarkost, syre/base-kost og LCHF.

Det der virker er en sundheds- og slankebog til alle, der er forvirrede af tidens mange råd om kost, sundhed og vægttab, der stritter i forskellige retninger. Med bogen har Lene Rode forenet det sundeste og lækreste fra alle kostretningerne i en række opskrifter på alt fra morgenmad, frokostretter og middage til mad på farten og desserter. Derudover indeholder bogen et træningsprogram med de 10 mest effektive øvelser, der giver en krop i topform samt masser af energi og overskud. Alt sammen ud fra fire hovedprincipper, som er baseret på nydelse, balance og enkelthed.

1. Det skal være lækkert frem for alt. Ellers er det ikke sundt!
2. Det skal være nemt, enkelt og hurtigt.
3. Det skal give energi, mindske inflammation og have den rette sammenfletning af grønt, protein, fedt og kulhydrat.
4. Det skal være så økologisk og uforarbejdet som muligt.

Lene Rode er uddannet journalist og ernæringsrådgiver og har gennem mere end 10 år specialiseret sig i sundhed, kost, motion og livsstil.

Køb bogen "Det der virker " her


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak! Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor stor en omvæltning dit seneste svar har gjort for vores familie.

Med min korte beskrivelse af vores liv, har du simpelthen set noget vi ikke har set; at hele vores dag bare er en lang irettesættelse af vores søn. Vi var simpelthen kommet ind i en skæld-ud-spiral; skæld-ud medfører mere skæld-ud. Vi blev opmærksomme på at vi begge to tog en dyb indånding inden vi gik ind af hoveddøren, for nu vidste vi skulle ind og skælde ud. Frygteligt, at vi ikke har kunne se at det ikke var en umulig unge, men en umulig måde at tackle ham på!

Så vi besluttede i samme øjeblik vi læste dit brev at vi kun ville snakke med vores søn og slet ikke skælde ud. Selvom det kræver lidt tålmodighed, så er det bare helt vildt hvad det har gjort. Han har simpelthen været så sød og vi har hygget os så meget de seneste dage. Han er selvfølgelig ikke et dydsmønster:-) men måden vi tackler det på nu er, gør at konflikten er lynhurtigt overstået og der bliver færre af dem.

Vi er jo i virkeligheden en familie med stort overskud, med et nært og følsomt forhold til vores drenge. Vi er bare kørt ud af et helt forkert spor og det var dig der skulle åbne vores øjne.

Tusind tak, Helen! Også en hilsen fra min mand, som iøvrigt sidder med tårer i øjnene hver gang han læser svar fra dig :-)

Med venlig hilsen
En familie på fire


Annonce