Annonce

Annonce

Børnenes Køkken


11. december 2009

Forfatter:
Katrine Klinken
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
536
Pris:
250
ISBN:
9788756794800
Børnenes Køkken

Læs omtalen af "Børnenes Køkken " under annoncen ...


Annonce

Børnenes Køkken er en grundkogebog til børn der elsker at bage, koge, stege, tilberede - ja alt det man kan i et køkken. Der er fotos af teknikker, redskaber, ingredienser og der er instruktioner til mere end 300 opskrifter!

Titlen virker måske bekendt - Børnenes Køkken udkom nemlig første gang i 2007 og nu kommer den i en stærkt revideret udgave med ny struktur, nye fotos og nye opskrifter.

Børnenes Køkken er et sammenkog af Børnene kogebog, Børnenes Bagebog, Børnenes fødselsdagsbog, Børnenes Slikbog, Børnenes fester året rundt, Prinsessekogebogen og Børnenes Verdenskøkken - alle bøger forfattet af Katrine Klinken.

Så god fornøjes med børnene i køkkenet, salater, pasage og sandwichs på alverdens måder, fisk og skaldyr, snacks, brunch, brød, boller - med forskelligt fyld, supper, kager, is, slik, aftensmad, festmad, pindemadder og alt det andet Katrine Klinken finder på.

Se f.eks. også i Babykøkkenet her på siden, hvordan du sammen med børnene kan lave julekager - opskriften er fra Børnenes Køkken.

Om forfatteren:
Katrine Klinken er madskribent for flere media og har derudover skrevet blandt andet Nem mad, Børnenes kogebog, Børnenes bagebog, Børnenes fester - året rundt, Lutter lavkage, Sovs skal der til og senest Børnenes verdenskøkken.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dit svar på min sidste henvendelse. Jeg blev i meget bedre humør efter at have læst det. Min mand og jeg har talt en masse sammen, og der er faldet ro over hverdagen igen. Tusinde tak!

Ermelin - mor til pige på 3 måneder


Annoncer

Annonce