Annonce

Annonce

Børnenes Køkken


11. december 2009

Forfatter:
Katrine Klinken
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
536
Pris:
250
ISBN:
9788756794800
Børnenes Køkken

Læs omtalen af "Børnenes Køkken " under annoncen ...


Annonce

Børnenes Køkken er en grundkogebog til børn der elsker at bage, koge, stege, tilberede - ja alt det man kan i et køkken. Der er fotos af teknikker, redskaber, ingredienser og der er instruktioner til mere end 300 opskrifter!

Titlen virker måske bekendt - Børnenes Køkken udkom nemlig første gang i 2007 og nu kommer den i en stærkt revideret udgave med ny struktur, nye fotos og nye opskrifter.

Børnenes Køkken er et sammenkog af Børnene kogebog, Børnenes Bagebog, Børnenes fødselsdagsbog, Børnenes Slikbog, Børnenes fester året rundt, Prinsessekogebogen og Børnenes Verdenskøkken - alle bøger forfattet af Katrine Klinken.

Så god fornøjes med børnene i køkkenet, salater, pasage og sandwichs på alverdens måder, fisk og skaldyr, snacks, brunch, brød, boller - med forskelligt fyld, supper, kager, is, slik, aftensmad, festmad, pindemadder og alt det andet Katrine Klinken finder på.

Se f.eks. også i Babykøkkenet her på siden, hvordan du sammen med børnene kan lave julekager - opskriften er fra Børnenes Køkken.

Om forfatteren:
Katrine Klinken er madskribent for flere media og har derudover skrevet blandt andet Nem mad, Børnenes kogebog, Børnenes bagebog, Børnenes fester - året rundt, Lutter lavkage, Sovs skal der til og senest Børnenes verdenskøkken.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Allerførst vil jeg gerne sige dig tusind tak for dine hurtige og uddybende svar, og fordi du tog mine bekymringer alvorligt. Det var lige, hvad jeg havde brug for.

Mor til Agnethe 5 måneder


Annonce