Annonce

Annonce

Børnenes Køkken


11. december 2009

Forfatter:
Katrine Klinken
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
536
Pris:
250
ISBN:
9788756794800
Børnenes Køkken

Læs omtalen af "Børnenes Køkken " under annoncen ...


Annonce

Børnenes Køkken er en grundkogebog til børn der elsker at bage, koge, stege, tilberede - ja alt det man kan i et køkken. Der er fotos af teknikker, redskaber, ingredienser og der er instruktioner til mere end 300 opskrifter!

Titlen virker måske bekendt - Børnenes Køkken udkom nemlig første gang i 2007 og nu kommer den i en stærkt revideret udgave med ny struktur, nye fotos og nye opskrifter.

Børnenes Køkken er et sammenkog af Børnene kogebog, Børnenes Bagebog, Børnenes fødselsdagsbog, Børnenes Slikbog, Børnenes fester året rundt, Prinsessekogebogen og Børnenes Verdenskøkken - alle bøger forfattet af Katrine Klinken.

Så god fornøjes med børnene i køkkenet, salater, pasage og sandwichs på alverdens måder, fisk og skaldyr, snacks, brunch, brød, boller - med forskelligt fyld, supper, kager, is, slik, aftensmad, festmad, pindemadder og alt det andet Katrine Klinken finder på.

Se f.eks. også i Babykøkkenet her på siden, hvordan du sammen med børnene kan lave julekager - opskriften er fra Børnenes Køkken.

Om forfatteren:
Katrine Klinken er madskribent for flere media og har derudover skrevet blandt andet Nem mad, Børnenes kogebog, Børnenes bagebog, Børnenes fester - året rundt, Lutter lavkage, Sovs skal der til og senest Børnenes verdenskøkken.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Ja, så sætter jeg mig endelig ned og skriver et brev til dig :o)

Jeg har fulgt med i din fantastiske brevkasse fra før min datter, på snart 11 mdr, blev født og har tit kunne bruge et råd på vejen af dig, men det er som sagt først nu, at jeg får sat mig ned og skriver selv. Købte endda også din bog, selvom den (desværre) først udkom da min datter vist var ved at være en 4-5 måneder ;o) Ja, jeg betegner mig faktisk som lidt af en fan, he-he ;o)

Mange hilsner (og ja, jeg har altså også lyst til at give et knus) fra "Mor"


Annonce