Annonce

Annonce

Sovs skal der til!


27. august 2009

Forfatter:
Katrine Klinken
Forlag:
Forlaget Olivia
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
144
Pris:
199
ISBN:
9788756788786
Sovs skal der til!

Læs omtalen af "Sovs skal der til!" under annoncen ...


Annonce

Der er ganske få ting, der kan pifte et måltid op som en rigtig lækker sovs! Og netop sovs anbefaler jeg ofte til børn.

Mange forældre i dag spiser ikke sovs i det daglige og det er en ny og fremmed verden pludselig at skulle lave sovs. Men netop sovs kan være godt til børn, sovs giver smag, men også fedtstof og så findes der sovs i mange farver og bare en lille smule sovs, kan få en ret til at se rigtig appetitlig ud.

I denne bog giver Katrine Klinken dig opskrifter på sovs til grøntsags- og pastaretter, til kød og fjerkræ, fiske- og skaldyrssovser, fond og grundsovs og sovs til det søde.

Desuden er der opskrifter på jævning, hjælp til hvordan man tilsmager, gode tips til hvilken sovs der passer til hvad, forkortelser og mål, og endda et afsnit kaldet "nødhjælp" - hvis der går fuldstændig sovs i den!

Sovs skal der til! det er bare om at komme igang :)

Om forfatteren
Katrine Klinken er uddannet kog og madskribent for bl.a. Dagbladet Information og ugebladet hjemmet. Hun har desuden skrevet bl.a. "Nem mad", "Børnenes Kogebog", "Børnenes bagebog", "Børnenes fester - året rundt" og "Lutter lagkage".


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

... mange tak for dit sidste svar vedrørende vores problemer med skemaden. Vi er kommet godt videre, bl.a også inspireret af dit dejligt detaljerede svar, og Ingrid spiser nu som bliver hun betalt for det.

Kh Karen (og Ingrid)


Annoncer

Annonce