Annonce

Annonce

Amning - få en god start


24. oktober 2007

Forfatter:
Lene Skou Jensen
Forlag:
Politiken
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
146
Pris:
149
ISBN:
9788756782517
Helens vurdering:
Amning - få en god start

Jeg har valgt at give bogen "Amning - få en god start" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Allerede i graviditeten taler jordemoderen med dig omkring amning, men amning er ikke det, der fylder mest hos den gravide. Det er fødslen og det at skulle være mor og have ansvaret for et lille barn - amning er ikke noget problem, det er et spørgsmål om at lægge barnet til brystet og give det mad - "hvor svært kan det være?"

Men amning er ikke altid så let, det kræver for mange kvinder og børn en stor indsats at få det til at fungere. Derfor er det godt at være forberedt og have læst noget omkring amning allerede inden du føder.

I bogen Amning - få en god start kan du læse om de almindelige ammeproblemer som mange møder. Du kan læse om forberedelse til amning både fysisk og psykisk, om den første amning, når det gør ondt at amme, når far føler sig tilsidesat, når du gerne vil stoppe med at amme og meget mere.

Amning - få en god start er skrevet af jordemoder Lene Skou Jensen, som bla. også har skrevet Politikens Graviditetsbog og Gravid - de 42 uger. Forfatteren takker i bogen for faglig bistand fra flere personer, bl.a. ansatte fra Videncenter for Amning og bogen virker fagligt veldokumenteret samtidig med at den er let at gå til.

Bogen er overskuelig, kan læses i sin helhed eller kan med fordel bruges som opslagsværk, når du som mor sidder med et ammeproblem, hvor du bliver i tvivl om, hvad der vil være rigtigt at gøre og hvordan du kommer videre. Den er fin i sit layout, gode inddelinger, gode rolige farver i boxe, fine billeder. Man kan godt fornemme at der er tænkt over detaljen.

Amning - få en god start henvender sig til dig som er gravid eller som netop er blevet mor. Det er en bog, som vil være rigtig god at læse som forberedelse til det at få et lille barn. Du får en reel og nuanceret information omkring amning og vil være bedre forberedt, hvis det viser sig at du efter fødslen oplever amningen svær af den ene eller den anden årsag.

Bogen har ikke nogen løftede pegefingre, men giver dig viden og dermed mere informerede valgmuligheder. Den er skrevet på en omsorgsfuld og nærværende måde og det gør det helt legalt at føle og tænke, som man nu engang gør, som nybagt mor. Både når du overvældes af lykkerus og når det hele bare er for meget og du helst bare vil være dig selv.

Jeg vælger at give bogen Amning - få en god start 5 bismervægte. Det er en rigtig fin bog om amning, henvendt til dig som skal være mor og som gerne vil amme dit barn. Bogen kan dog med fordel også læses af den kommende far. Samtidig er den tiltalende i sin forarbejdning og så til en god pris.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusinde tak for dit fantastiske svar til vores lille familie sidst. Det hjalp virkelig på natten at give ham en fast rytme i dagstimerne.

Tak fra Hannibals mor


Annonce