Annonce

Annonce

Masser af kager


17. maj 2007

Forfatter:
Gail Wagman
Forlag:
Olivia
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
192
Pris:
149
ISBN:
9788756782609
Helens vurdering:
Masser af kager

Jeg har valgt at give bogen "Masser af kager" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

185 sider fyldt med kageopskrifter. Næsten alle bagt i muffinsforme og den ene mere favestrålende og flot pyntet end den anden.

Gail Wagman som er forfatter til denne bog fortæller: En muffin er for det meste "en lille kage", men det betyder ikke, at alle små kager er muffins... Hun fortæller endvidere at selvom kagen bages i en muffinform, så er det ikke nødvendigvis en muffin. En muffin betyder egentlig at det er hurtiglavet brød, og det har således ikke nødvendigvis noget med kager at gøre. Det der er tale om her er det man kalder Cupkages. Her er kagerne pyntet med glassurer, toppings, fondant og masser af spændende pynt. Det er den type kager, denne bog er fyldt af og gode ser de ud.

Er du uerfaren kagebager, så får du i begyndelsen nogle tips til, hvordan du får kagebageriet igang. Der står hvilke forme du skal bruge, hvad regler der er omkring ingredienser, hvordan du pynter osv. Det er bare at gå igang.

Masser af kager er ikke en bog fyldt med sunde kager, men en bog fyldt med sjove og flotte kager til enhver lejlighed.

Der er kager til børnene, - f.eks. fødselsdagskager, der er kager til aftenkaffen - f.eks. med rødvin og chokolade, der er kager når det skal være ekstra fint - f.eks. med karamelliserede mandler, der er kager til højtider - f.eks. mors dag kager, påskekager osv. Der er simpelthen bare masser af kager.

Lad børnene være med og lad jer inspirere. Hører du til dem, der virkelig sætter en ære i at pynte og dekorere så er her en bog med masser af inspiration. Nogle kagerne er så flotte at det nærmest er overdrevent og så meget at jeg tænker de slet ikke kan spises. Men idéerne er der og du bestemmer selv, hvor meget du vil gøre ud af det.

Jeg vælger at give Masser af kager 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en fantastisk brevkasse og nogle fantastiske og velskrevne bøger. Begge dele har ofte hjulpet os siden vi blev forældre for ca. 1½ år siden!

Tak fra familien i København.


Annonce