Annonce

Annonce

Masser af kager


17. maj 2007

Forfatter:
Gail Wagman
Forlag:
Olivia
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
192
Pris:
149
ISBN:
9788756782609
Helens vurdering:
Masser af kager

Jeg har valgt at give bogen "Masser af kager" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

185 sider fyldt med kageopskrifter. Næsten alle bagt i muffinsforme og den ene mere favestrålende og flot pyntet end den anden.

Gail Wagman som er forfatter til denne bog fortæller: En muffin er for det meste "en lille kage", men det betyder ikke, at alle små kager er muffins... Hun fortæller endvidere at selvom kagen bages i en muffinform, så er det ikke nødvendigvis en muffin. En muffin betyder egentlig at det er hurtiglavet brød, og det har således ikke nødvendigvis noget med kager at gøre. Det der er tale om her er det man kalder Cupkages. Her er kagerne pyntet med glassurer, toppings, fondant og masser af spændende pynt. Det er den type kager, denne bog er fyldt af og gode ser de ud.

Er du uerfaren kagebager, så får du i begyndelsen nogle tips til, hvordan du får kagebageriet igang. Der står hvilke forme du skal bruge, hvad regler der er omkring ingredienser, hvordan du pynter osv. Det er bare at gå igang.

Masser af kager er ikke en bog fyldt med sunde kager, men en bog fyldt med sjove og flotte kager til enhver lejlighed.

Der er kager til børnene, - f.eks. fødselsdagskager, der er kager til aftenkaffen - f.eks. med rødvin og chokolade, der er kager når det skal være ekstra fint - f.eks. med karamelliserede mandler, der er kager til højtider - f.eks. mors dag kager, påskekager osv. Der er simpelthen bare masser af kager.

Lad børnene være med og lad jer inspirere. Hører du til dem, der virkelig sætter en ære i at pynte og dekorere så er her en bog med masser af inspiration. Nogle kagerne er så flotte at det nærmest er overdrevent og så meget at jeg tænker de slet ikke kan spises. Men idéerne er der og du bestemmer selv, hvor meget du vil gøre ud af det.

Jeg vælger at give Masser af kager 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce