Annonce

Annonce

Børn & Gaming


3. juli 2020

Forfatter:
Trine Bjerremand, Morten Saxtorff
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
111
Pris:
225
ISBN:
9788771587975
Børn & Gaming

Læs omtalen af "Børn & Gaming" under annoncen ...


Annonce

Bogen Børn & Gaming er en del af bogserien "Kort & Godt om" udgivet på Dansk Psykologisk Forlag. I bogserien findes blandt andet også:

Kort & Godt om Konflikter & Low Arousal
Kort & Godt om Børn & Angst
Kort & Godt om Pædagogisk Etik
Kort & Godt om Sorg
m.fl.

Kort & Godt om Børn & Gaming giver dig svar på mange af de spørgsmål, du som forælder kan have, når dit barn bruger lang tid på at game:

Er det skadeligt, når børn dagligt bruger timevis på at game?
Går gaming ud over dit barns sociale liv?
Bliver børn mere voldelige af at spille skydespil?
Hvordan undgås afhængighed?
Hvordan håndterer du konflikter om skærmtid.

Der er mange modsatrettede stemmer i debatten om børn og unges gaming, som ofte handler mere om følelser end om fakta. Kort & Godt om Børn & Gaming bygger på international forskning, og ser også på de fordele, der kan være ved at game. Den fortæller også om den negative feed back, som børn der gamer ofte får - i modsætning til de børn, som dyrker mere anerkendte fritidsinteresser. Og den viser, hvordan du som forælder kan anerkende og støtte dit barns interesse.

Gaming og E-sport har de sidste år, og vil i årene frem, bevæget sig mere og mere ud af børneværelset og ind i sports-arenaer, især et spil som Counter-Strike (CS:GO) tiltrækker tusindvis af tilskuere. Uddannelsesinstitutioner tilbyder mulighed for gaming og accepten af E-sport bliver større og større. Og i dag er det lige så naturligt at game eller være tilmeldt en e-sportsforening, som det er at være tilmeldt musikskolen eller gå til håndbold.

Kort & Godt om Børn & Gaming er en lille let og overskuelig bog, som giver dig et godt overblik og sætter lidt tanker igang, som I måske også kan drøfte over spisebordet :)

Om forfatterne
Trine Bjerremand Caspersen. Autoriseret neuropsykolog, specialist i psykoterapi og psykotraumatologi. Har mange års erfaring med at rådgive familier med børn, som gamer. Står bag sundgaming.dk

Morten Saxtorff Andreasen. Autoriseret psykolog, E-sports ekspert, gamer. Arbejder med at styrke og rådgive e-sportsmiljøer og e-sportsorganisationer i Danmark.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusinde tak for dit fantastiske svar til vores lille familie sidst. Det hjalp virkelig på natten at give ham en fast rytme i dagstimerne.

Tak fra Hannibals mor


Annonce