Annonce

Annonce

Børn & Gaming


3. juli 2020

Forfatter:
Trine Bjerremand, Morten Saxtorff
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
111
Pris:
225
ISBN:
9788771587975
Børn & Gaming

Læs omtalen af "Børn & Gaming" under annoncen ...


Annonce

Bogen Børn & Gaming er en del af bogserien "Kort & Godt om" udgivet på Dansk Psykologisk Forlag. I bogserien findes blandt andet også:

Kort & Godt om Konflikter & Low Arousal
Kort & Godt om Børn & Angst
Kort & Godt om Pædagogisk Etik
Kort & Godt om Sorg
m.fl.

Kort & Godt om Børn & Gaming giver dig svar på mange af de spørgsmål, du som forælder kan have, når dit barn bruger lang tid på at game:

Er det skadeligt, når børn dagligt bruger timevis på at game?
Går gaming ud over dit barns sociale liv?
Bliver børn mere voldelige af at spille skydespil?
Hvordan undgås afhængighed?
Hvordan håndterer du konflikter om skærmtid.

Der er mange modsatrettede stemmer i debatten om børn og unges gaming, som ofte handler mere om følelser end om fakta. Kort & Godt om Børn & Gaming bygger på international forskning, og ser også på de fordele, der kan være ved at game. Den fortæller også om den negative feed back, som børn der gamer ofte får - i modsætning til de børn, som dyrker mere anerkendte fritidsinteresser. Og den viser, hvordan du som forælder kan anerkende og støtte dit barns interesse.

Gaming og E-sport har de sidste år, og vil i årene frem, bevæget sig mere og mere ud af børneværelset og ind i sports-arenaer, især et spil som Counter-Strike (CS:GO) tiltrækker tusindvis af tilskuere. Uddannelsesinstitutioner tilbyder mulighed for gaming og accepten af E-sport bliver større og større. Og i dag er det lige så naturligt at game eller være tilmeldt en e-sportsforening, som det er at være tilmeldt musikskolen eller gå til håndbold.

Kort & Godt om Børn & Gaming er en lille let og overskuelig bog, som giver dig et godt overblik og sætter lidt tanker igang, som I måske også kan drøfte over spisebordet :)

Om forfatterne
Trine Bjerremand Caspersen. Autoriseret neuropsykolog, specialist i psykoterapi og psykotraumatologi. Har mange års erfaring med at rådgive familier med børn, som gamer. Står bag sundgaming.dk

Morten Saxtorff Andreasen. Autoriseret psykolog, E-sports ekspert, gamer. Arbejder med at styrke og rådgive e-sportsmiljøer og e-sportsorganisationer i Danmark.


Annoncer

Produktnyheder

Markedets største udvalg af Navnesutter

Hos Navnesutten finder du markedets største udvalg af Navnesutter fra de største brands i Europa og USA. Fælles for alle sutter med navn er, at de er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier, og dermed kan du roligt tilbyde din guldklump sutter fra Navnesutten.

Slut med forbyttede ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid velovervejede og medfølende svar. Som førstegangsmor henter jeg megen støtte i din brevkasse.

Mor S - mor til pige på 6 måneder


Annonce