Annonce

Annonce

Mig og bedste - en kreativitetsbog for børnebørn og bedsteforældre


30. juni 2010

Forfatter:
Bolette B. J. Elvstrøm m.fl.
Forlag:
Unitas Forlag
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
32
Pris:
149
ISBN:
9788775178544
Mig og bedste - en kreativitetsbog for børnebørn og bedsteforældre

Læs omtalen af "Mig og bedste - en kreativitetsbog for børnebørn og bedsteforældre" under annoncen ...


Annonce

Bogen Mig og bedste - en kreativitetsbog for børnebørn og bedsteforældre er en rigtig god måde for den unge og ældre generation at lære hinanden at kende.

Med denne bog imellem sig vil bedsteforældre og børnebørn fra ca. 6 år have en enestående mulighed for at tilbringe en rigtig hyggelig tid sammen samtidig med, at de lærer hinanden bedre at kende og får nedfældet vigtige uddrag af familiens historie.

Mig og bedste er en scrapbog, og som i andre scrapbøger er der mulighed for at skrive, klistre ind, tegne og male. Derudover er der aktivitetsforslag som leg, quiz og udflugt.

Bogens 12 kapitler fører kort sagt barnebarn og bedsteforældre igennem barndommens land. Her er sider om drømme, om skolegang, om fritiden, om kærlighed og meget mere. Og hver side indbyder til, at de to generationer kan mødes og sammen blive klogere på hinanden.

Fra bogen:

Barndomsbilleder. På billederne her skal I have samme alder, så det forskelle og ligheder bedre fremkalder. Find et billede af jer hver, hvor I har ca. samme alder, og indsæt dem her.

Fritid. Klokken har ringet, og I har fri, nu kan I gøre det I allerbedst kan li´...

Bedste skriver - Hvad gjorde du efter skole? Hvem ville du helst være sammen med, hvad lavede I og hvor var I? Hvilken musik lyttede du til?
Barnebarn skriver - Hvem vil du gerne være sammen med i din fritid og hvad laver I? Hvad er din hobby? Hvilken musik lytter du til?


Bogen Mig og bedste kan udfyldes over en weekend, en sommerferie eller længere tid. Når den er færdig vil barnebarn og bedsteforælder kende hinanden endnu mere og de vil i fælleskab have skabt et varigt minde.

Om forfatterne:

Bolette B. J. Elvstrøm - BA i Teatervidenskab, underviser og kulturformidler

Pernille Bang - BA i erhvervssprog og international erhvervskommunikation.

Illustreret af Knirke.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.

Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.

Tak fordi du har skrevet den!

Hilsen de glade forældre


Annonce