Annonce

Annonce

Ej sikke leg - legebogen for de 1-6 årige


12. november 2008

Forfatter:
Wegloop og Spliid
Forlag:
Politikens forlag
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
232
Pris:
249
ISBN:
9788756788113
Ej sikke leg - legebogen for de 1-6 årige

Læs omtalen af "Ej sikke leg - legebogen for de 1-6 årige" under annoncen ...


Annonce

Det er skønt at lege!

Kan du huske bestselleren ’Leg med din baby’? Nu er de to forfattere tilbage med en skøn ny bog, der fortsætter legen, når baby er blevet til barn.

I en travl hverdag er det vigtigt, at den tid man nu har til at lege med sit barn bliver udnyttet på den bedst mulige måde. Derfor har Ej sikke legs over 100 lege én ting til fælles: Det er lege med gang i, så både arme, ben, sanser og fantasi kommer på sjovt arbejde.

Bogen er inddelt efter barnets alder (fra 1-6 år), så du nemt kan vælge lege, der passer til barnets udviklingstrin, samtidig med at du kan læse, hvad du kan forvente, barnet kan i forhold til sprog, motorik og praktiske færdigheder.

Nogle af legene i Ej sikke leg er udviklet specielt til bogen ud fra den nyeste viden om børns motoriske udvikling, andre er inspireret af klassiske danske lege.

Desuden er der afsnit med bud på lege til børnefester, lege til børne-voksen-fester, lege til skov og strand, lege til bilen, gode legesteder samt legen som problemknuser.

Fra bogens forord:

"Denne bog er fyldt med idéer og inspiration til sjov, leg og aktiviteter med børn. Bogen er skrevet til familier med småbørn i huset, men vi håber, at også mennesker, der arbejder med børn, vil lade sig inspirere af den.

Bogen kan bruges hjemme, hver gang lysten til at lege sammen melder sig. Den kan også bruges, når ungerne leger med kammeraterne på vejen eller i børnehaven. Eller når familiens tre generationer er samlet og gerne tage skridtet videre end Sorteper. Eller når Fie fylder fem og hele Gul Stue tropper op til løjer og lagkage hjemme bag ligusterhækken. Endelig er bogen god at have ved hånden, hvis dit barn har brug for at blive stimuleret ekstra rent motorisk."


Om forfatterne:

Mette Vainer Wegloop er ergoterapeut og kraniosakralterapeut. Hun introducerede i 2002 danske forældre til tumlastik.

Lone Spliid er tekstforfatter og skribent.

Sammen har de to udgivet bestselleren ’Leg med din baby’.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de gode smid-sutten-lidt-væk-råd. Det er gået over al forventning. Barnet har nu kun sut om natten og i yderste fortvivlelses-tilfælde - og det accepterer han faktisk. Godt du findes! Vi manglede lige det der bløde spark i måsen :)

Tak fra en glad mor


Annonce