Annonce

Annonce

Når gravide drømmer


21. februar 2020

Forfatter:
Michael Rohde
Forlag:
Unconscious Intelligence Press
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
280
Pris:
299
ISBN:
9788797191224
Når gravide drømmer

Læs omtalen af "Når gravide drømmer" under annoncen ...


Annonce

Bogen Når gravide drømmer - Forstå dine drømme og find ro i graviditeten er din guide til at finde ro i en tid med store forandringer.

Drømme om at glemme babyen, føde et monster eller være sin partner utro er ikke unormale i en graviditet. De fleste drømme fortæller noget om vores vågne liv, de er udtryk for ubevidste overvejelser og bekymringer.

Under en graviditet bliver drømme ofte vildere og mere intense, end du har oplevet tidligere. Du står over for en kæmpe forandring i dit liv, og det reagerer du følelsesmæssigt på - og altså også drømmemæssigt. Hvis du lytter til dine drømme, arbejder med og forstår dine drømme, så kan dine drømme forberede dig til den kommende rolle som mor.

Når gravide drømmer er skrevet af Michael Rohde og baseret på forskning og interviews med gravide kvinder og deres partnere. Michael Rohde giver en let tilgængelig indføring i, hvad gravides drømme kan betyde, og hvordan man kan arbejde med dem. Der er eksempler på drømme fra andre gravide og en række spørgsmål, som kan inspirere den gravide og partneren til sammen at reflektere dybere over drømmene og det, de prøver at fortælle.

Bogen er til dig, der er førstegangsgravid, men også til dig, der venter nummer to, tre eller fire... Målet med bogen er fire ting:

- Hjælpe dig med at finde ro i din graviditet
- Forberede dig bedst muligt på tiden efter fødslen
- Hjælpe dig med at knytte dig bedre til dit barn
- Bringe dig og din (eventuelle) partner tættere på hinanden

Du kan læse bogen fra ende til anden.. Du kan vælge at dykke ned i bogens forskellige temaer. Du kan bruge bogen som opslagsværk og finde frem til den tolkning af dine drømme, som giver bedst mening for dig - og har du svært ved at huske dine drømme, så får du også tips og tricks til, hvordan du kan blive bedre til det.

Om forfatteren
Michael Rohde forsker i drømme og ubevidst intelligens. Han er gift, far til to og er uddannet cand.merc. Derudover har han en bachelor i psykologi. Han har tidligere udgivet bogen "Sådan forstår du dine drømme" og holder foredrag i hele landet.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tusind tak for dit tip om "drilleblæren" og "drillenumsen". Det var lige i øjet!

Pludselig blev af-med-ble et projekt, som vores datter kunne forholde sig til og føle sig som en del af. Lige fra den håbefulde: "Vi skal nok få krammet på den drilleblære, ikk?" til den lettere truende: "Jeg har sagt til drillenumsen, at hvis den ikke opfører sig ordenligt, så ringer jeg til politiet, også kommer den i fængsel".

Så nu er hun uden ble (om dagen) og siger fint til selv og overholder de faste toilettider - om morgenen og aftenen og efter måltider - uden (ret meget) brok.

Tak for hjælpen. Det er stor lettelse for os ikke at skulle skændes med hende om den åndssvage ble.

Venlig hilsen

Helt Utrolig Lettet


Annonce