Annonce

Annonce

BabyCorner - en App


2. oktober 2013

Forfatter:
BabyCorner
Forlag:
BabyCorner Aps
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
0
Pris:
7
ISBN:
123456781911
BabyCorner - en App

Læs omtalen af "BabyCorner - en App" under annoncen ...


Annonce

BabyCorner er en kalender-app, der hjælper dig med at holde styr på dit døgn sammen med dit barn.

Når man bliver forældre, så bliver der vendt op og ned på hverdagen, og det kan være svært at holde styr på dagene. De første mange måneder er der intet, der hedder stabilitet og rytme, dagene flyder bare sammen, uden et egentligt mønster.

BabyCorner App´en hjælpere dig med at få styr på hverdagen. Den giver dig overblik over, hvor længe og hvor ofte dit barn sover, hvornår dit barn spiser, hvornår det bliver puslet osv. Ligesom du også kan se, hvornår I har været ved lægen.

Du har også mulighed for at føre statistik - du kan f.eks. se hvor meget tid, du bruger på at amme eller hvor mange flasker mælk du har opvarmet den sidste uge. Du bestemmer selv, hvad du vil se statistik på, og du kan vælge at få vist op til tre forskellige aktiviteter samtidig i den samme oversigt.

Derudover kan du direkte fra BabyCorner app’en dele dit barns status med dine venner på facebook. Med få klik kan du vælge et ikon, der angiver, om dit barn er glad, sover, er vred eller noget helt fjerde, og du har også mulighed for at tilføje en valgfri tekst.

I kalenderdelen vises alle aktiviteter som ikoner, der ligger i kalenderen på den valgte dato og klokkeslæt, og til hver af aktiviteterne kan du vælge at knytte en lydoptagelse, et fotografi og en lille bemærkning. På den måde giver BabyCorner app´en dig mulighed for at skabe en "barnets bog", så du altid kan huske dit barns udvikling, lyde, pludren og sjove ansigtsudtryk.

Appen fås til iPhone og iPad og kan hentes i App Store.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusinde tak for dit svar på mit sidste brev vedrørende min dreng. Det varmede at blive mødt med forståelse og indsigt – i forhold til lige netop den problematik vi var i på daværende tidspunkt.

Venlig hilsen
Mor til dreng på 3 år


Annonce