Annonce

Annonce

BabyCorner - en App


2. oktober 2013

Forfatter:
BabyCorner
Forlag:
BabyCorner Aps
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
0
Pris:
7
ISBN:
123456781911
BabyCorner - en App

Læs omtalen af "BabyCorner - en App" under annoncen ...


Annonce

BabyCorner er en kalender-app, der hjælper dig med at holde styr på dit døgn sammen med dit barn.

Når man bliver forældre, så bliver der vendt op og ned på hverdagen, og det kan være svært at holde styr på dagene. De første mange måneder er der intet, der hedder stabilitet og rytme, dagene flyder bare sammen, uden et egentligt mønster.

BabyCorner App´en hjælpere dig med at få styr på hverdagen. Den giver dig overblik over, hvor længe og hvor ofte dit barn sover, hvornår dit barn spiser, hvornår det bliver puslet osv. Ligesom du også kan se, hvornår I har været ved lægen.

Du har også mulighed for at føre statistik - du kan f.eks. se hvor meget tid, du bruger på at amme eller hvor mange flasker mælk du har opvarmet den sidste uge. Du bestemmer selv, hvad du vil se statistik på, og du kan vælge at få vist op til tre forskellige aktiviteter samtidig i den samme oversigt.

Derudover kan du direkte fra BabyCorner app’en dele dit barns status med dine venner på facebook. Med få klik kan du vælge et ikon, der angiver, om dit barn er glad, sover, er vred eller noget helt fjerde, og du har også mulighed for at tilføje en valgfri tekst.

I kalenderdelen vises alle aktiviteter som ikoner, der ligger i kalenderen på den valgte dato og klokkeslæt, og til hver af aktiviteterne kan du vælge at knytte en lydoptagelse, et fotografi og en lille bemærkning. På den måde giver BabyCorner app´en dig mulighed for at skabe en "barnets bog", så du altid kan huske dit barns udvikling, lyde, pludren og sjove ansigtsudtryk.

Appen fås til iPhone og iPad og kan hentes i App Store.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annoncer

Annonce