Annonce

Annonce

BabyCorner - en App


2. oktober 2013

Forfatter:
BabyCorner
Forlag:
BabyCorner Aps
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
0
Pris:
7
ISBN:
123456781911
BabyCorner - en App

Læs omtalen af "BabyCorner - en App" under annoncen ...


Annonce

BabyCorner er en kalender-app, der hjælper dig med at holde styr på dit døgn sammen med dit barn.

Når man bliver forældre, så bliver der vendt op og ned på hverdagen, og det kan være svært at holde styr på dagene. De første mange måneder er der intet, der hedder stabilitet og rytme, dagene flyder bare sammen, uden et egentligt mønster.

BabyCorner App´en hjælpere dig med at få styr på hverdagen. Den giver dig overblik over, hvor længe og hvor ofte dit barn sover, hvornår dit barn spiser, hvornår det bliver puslet osv. Ligesom du også kan se, hvornår I har været ved lægen.

Du har også mulighed for at føre statistik - du kan f.eks. se hvor meget tid, du bruger på at amme eller hvor mange flasker mælk du har opvarmet den sidste uge. Du bestemmer selv, hvad du vil se statistik på, og du kan vælge at få vist op til tre forskellige aktiviteter samtidig i den samme oversigt.

Derudover kan du direkte fra BabyCorner app’en dele dit barns status med dine venner på facebook. Med få klik kan du vælge et ikon, der angiver, om dit barn er glad, sover, er vred eller noget helt fjerde, og du har også mulighed for at tilføje en valgfri tekst.

I kalenderdelen vises alle aktiviteter som ikoner, der ligger i kalenderen på den valgte dato og klokkeslæt, og til hver af aktiviteterne kan du vælge at knytte en lydoptagelse, et fotografi og en lille bemærkning. På den måde giver BabyCorner app´en dig mulighed for at skabe en "barnets bog", så du altid kan huske dit barns udvikling, lyde, pludren og sjove ansigtsudtryk.

Appen fås til iPhone og iPad og kan hentes i App Store.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Overvejer du en Slyngevugge og evt. Vuggemotor?

Som forældre kan det ofte være svært, at finde de passende rutiner og balancegange mellem hverdagens opgaver og den lille nyfødte baby. Nogle dage kan føles som om, at der ikke er nok timer i døgnet til dagens vigtige gøremål, hvortil manglende søvn om natten kan udløse en trist følelse og medføre ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Zleepii Kombipakke

værdi kr.2.398,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid velovervejede og medfølende svar. Som førstegangsmor henter jeg megen støtte i din brevkasse.

Mor S - mor til pige på 6 måneder


Annonce