Annonce

Annonce

Jeg vil! - Emil og Trine bestemmer selv


6. december 2014

Forfatter:
Käte From og Rikke Mølbak
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
56
Pris:
179
ISBN:
9788777069185

Læs omtalen af "Jeg vil! - Emil og Trine bestemmer selv " under annoncen ...


Annonce

I denne bog møder du Trine og Emil. Emil er 8 år og går i 1. klasse. Han bor sammen med sine forældre og storebror Mikkel. Emil har ikke en bedste ven, men det vil han gerne have. Trine er 5 år, og hun bor alene sammen med sin mor. Hun har en rigtig god veninde Sofie, der bor lige ved siden af.

Det Emil og Trine har tilfælles er, at de får lov til at bestemme rigtig meget derhjemme - selv ting, som de voksne burde bestemme.

Historierne i bogen er rettet mod barnet og skal læses sammen med en voksen. Meningen er, at historierne skal gøre børnene opmærksom på, hvordan en meget bestemmende eller dominerende opførsel kan påvirke andre mennesker.

Psykologi for børn 4-8 år er en serie af bøger der giver historier til børn om det at bestemme, og om hvem der bestemmer, hvor meget, hvordan og hvorfor.

Køb bogen "Jeg vil! - Emil og Trine bestemmer selv " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Endnu engang mange tak for dit svar her i den gode brevkasse. Jeg har anbefalet dig til dem jeg kender fordi du er SÅ god til at komme med nogle konkrete råd. Lige det som gør hverdagen lidt nemmere og knapt så frustrerende, så TAK for det!


Annonce