Annonce

Annonce

Smerter hos børn


6. december 2014

Forfatter:
Maiken Bjerg og Charlotte Jensen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
350
Pris:
299,00
ISBN:
9788771183450

SPAR 20% ↓

Smerter hos børn

Vejl. pris: 299,00

Nu: 239,20

Du sparer: 59,80

Køb!

Læs omtalen af "Smerter hos børn" under annoncen ...


Annonce

Smerter påvirker barnets generelle overskud til at være nærværende, fokuseret og koncentreret og sågar dets oplevelse af grundlæggende tryghed. Smerter er dermed et komplekst fænomen, der griber ind i mange aspekter af barnets og familiens liv, og det er ikke altid enkelt at løse smerteproblematikker.

Mange børn lider ikke blot under smerten, men også under manglende viden hos de voksne, der omgiver dem. Jo bedre de voksne er klædt på til at støtte barnet, desto bedre vilkår er der for, at barnet vil kunne mestre.

Børn oplever smerte på lige fod med voksne, men de udtrykker smerten mere indirekte. Ofte kan de ikke sætte så mange ord på smerten, men viser den i stedet gennem adfærd og aktivitetsniveau, forfra smerten kan blive fejltolket eller overset af de voksne.

Smerter hos børn - Indsigt, mestring, lindring bygger på den nyeste teori og forskning. Læseren bliver både indført i den psykologiske og neurofysiologiske forståelse af smerter og opstiller redskaber til håndtering af barnets smerter, således at de kommer til at fylde mindst muligt. Den ser bl.a. også på forældres møde med sygehusvæsenet, på problematikker vedrørende børn i narkose, på kroniske smerter, musikterapi, mindfulness, massage og meget mere.

Udgangspunktet i denne bog er at give børn med smerter de bedste betingelser for at udvikle sig, trives, skabe sociale relationer og øge deres indlæringsmuligheder.

Bogen henvender sig til fagpersoner, der arbejder med børn i sundhedsfagligt regi, og til forældre til børn med smerter.

Maiken Bjerg er SE-traumeterapeut og har mange års erfaring med børn med forskellige traumer og kroniske lidelser, herunder smerter. Hun arbejder i dag i privat praksis. Charlotte Jensen er cand.psych. og har i sit arbejde særligt fokus på familier med kronisk sygdom. Hun arbejder i dag i egen praksis.

Køb bogen "Smerter hos børn" her


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid velovervejede og medfølende svar. Som førstegangsmor henter jeg megen støtte i din brevkasse.

Mor S - mor til pige på 6 måneder


Annoncer

Annonce