Annonce

Annonce

Mit urolige barn


6. juli 2014

Forfatter:
Helle Kjærgård
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
208
Pris:
249
ISBN:
9788771183412

Læs omtalen af "Mit urolige barn " under annoncen ...


Annonce

Hvad stiller man op, når ens barn skaber uro, konflikter og kaos omkring sig? Og hvordan skaber man de rammer, der får barnet til at trives.

Med eller uden diagnose kan hverdagen være en udfordring, hvis man som forælder ikke ved, hvordan man kan skabe de rammer, der får ens barn til at trives. Forfatteren præsenterer de fem S’er i børneopdragelse: Samspil, struktur, sund kost, stimulering og søvn. Bogen giver mulige forklaringer på barnets uro og med forslag til, hvad man kan gøre for at skabe mere ro og få et bedre samspil med barnet.

Mit urolige barn præsenterer den nyeste viden inden for børneneuropsykologien og neuropædagogikken, som i de senere år har givet ny viden og flere handlemuligheder. Bogen henvender sig især til børn i alderen 5-12 år, men forældre til både yngre og ældre børn kan også bruge bogen.

Helle Kjærgård er børneneuropsykolog og arbejder med børn og unge, der udfordre de voksne. Hun er i dag i egen praksis.

Køb bogen "Mit urolige barn " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Øget sikkerhed til barnet og bedre søvn til alle

Samsovning skal være trygt og med øget sikkerhed til barnet.

Sleep Well vesten giver barnet ro i kroppen. Barnet har jo ligget fast i maven på mor og vil have den ro og tryghed tilbage i kroppen. Man kan sige at vesten er den ekstra hånd du tit står og mangler.

Når ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Vi vil bare sige dig tusinde tak!! Det er uvurderligt, at du findes og giver så mange gode råd! Men det bedste er, at du er så anerkendende i dine svar om alverdens små og store problemer hjemme i de små familier. Det er en rigtig rar følelse, at man ikke behøver holde sig tilbage, når man skriver til dig, fordi du aldrig dømmer i dine svar. Så tusinde tak for en fantastisk brevkasse!

Hilsen drengens forældre


Annonce