Annonce

Annonce

Mit urolige barn


6. juli 2014

Forfatter:
Helle Kjærgård
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
208
Pris:
249
ISBN:
9788771183412

Læs omtalen af "Mit urolige barn " under annoncen ...


Annonce

Hvad stiller man op, når ens barn skaber uro, konflikter og kaos omkring sig? Og hvordan skaber man de rammer, der får barnet til at trives.

Med eller uden diagnose kan hverdagen være en udfordring, hvis man som forælder ikke ved, hvordan man kan skabe de rammer, der får ens barn til at trives. Forfatteren præsenterer de fem S’er i børneopdragelse: Samspil, struktur, sund kost, stimulering og søvn. Bogen giver mulige forklaringer på barnets uro og med forslag til, hvad man kan gøre for at skabe mere ro og få et bedre samspil med barnet.

Mit urolige barn præsenterer den nyeste viden inden for børneneuropsykologien og neuropædagogikken, som i de senere år har givet ny viden og flere handlemuligheder. Bogen henvender sig især til børn i alderen 5-12 år, men forældre til både yngre og ældre børn kan også bruge bogen.

Helle Kjærgård er børneneuropsykolog og arbejder med børn og unge, der udfordre de voksne. Hun er i dag i egen praksis.

Køb bogen "Mit urolige barn " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annonce