Annonce

Annonce

Børn og angst


25. maj 2014

Forfatter:
Lisbeth Jørgensen
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
172
Pris:
268
ISBN:
9788777068928

Læs omtalen af "Børn og angst " under annoncen ...


Annonce

"Vi var som forældre nødt til at lære det: at turde stille krav. Det var en aha-oplevelse for mig som mor at opdage, hvor stor betydning min håndtering af hendes angst havde." - Mor til en 15-årig pige med angst.

Mørke, edderkopper, lukkede rum, adskillelse fra mor og far… Angst er en naturlig del af børns udvikling, og alle børn oplever i perioder angst i en eller anden grad. Nogle børn er mere ængstelige end andre, og for nogle bider angsten sig fast. Angsten overskygger alt, og der er skal mindre til at udløse den. Men hvad kan man som forælder selv gøre for at hjælpe sit barn – og hvornår bør man søge professionel hjælp?

Denne bog er en hjælp til forældre med ængstelige og angste børn, men er også relevant for andre voksne omkring barnet. Forfatterne beskriver kort og ligetil, hvad angst er, hvordan forskellige former for angst viser sig, hvordan man som forældre kan støtte barnet bedst muligt hjemme og i skolen, og hvilke muligheder der er for professionel hjælp.

Børn og angst indeholder en række interviews med forældre og børn, som åbenhjertigt fortæller om at have angsten helt tæt inde på livet. Som forælder til et barn med angst kan det være en lettelse at vide, at mange andre har stået med samme udfordringer, har kæmpet og klaret det – og at der er mange ting, man kan gøre for at hjælpe sit barn.

Køb bogen "Børn og angst " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Vind et par Gogsig barfodssko til din guldklump

Værdi 645 kr

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Helen har på alle mulige måder været en super støtte for mig i de første fire måneder med min søn Lucas.

Camilla Martin


Annonce