Annonce

Annonce

Hvad er søskende?


23. februar 2014

Forfatter:
Ida Winther, Eva Gulløv m.fl.
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
172
Pris:
249
ISBN:
9788750043706

Læs omtalen af "Hvad er søskende? " under annoncen ...


Annonce

Reelt ved vi meget lidt om, hvad børn og unge i Danmark selv forbinder med det at være søskende, hvem de tænker som deres søskende, hvad det gør eller ikke gør sammen. Er man søskende med de børn, man bor sammen med? Kan man være mere eller mindre rigtige søskende? Kan man holde op med at være søskende?

Bogen undersøger søskendes indbyrdes praktiske og følelsesmæssige forbindelser, og den betydning søskenderelationer har - blandt andet i familier med skilsmisser. Med udgangspunkt i børns of unges egne fortællinger, vises det, hvordan familieformer og måder at organisere familielivet på har konkret betydning for søskendes relationer. Det vises også, hvor forskellige søskendeforhold kan være, hvordan relationer og positioner løbende forandre sig, og hvordan konflikter og tæthed hører sammen.

Bogen bygger på en forskningsundersøgelse, hvor knap 100 børn og unge er blevet interviewet og observeret i løbet af 2011 og 2012.

Køb bogen "Hvad er søskende? " her


Annoncer

Sponsorerede artiklerSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

1000 tak for dit svar. Jeg blev meget glad for at læse dine kommentarer vedr. min "dårlige samvittighed" over at have sendt Caroline i vuggestue da hun blev storesøster. Det lettede virkeligt.

Carolines mor


Annonce