Annonce

Annonce

Mød dit barn - og alle dets følelser


18. november 2011

Forfatter:
Herdis Palsdottir
Forlag:
Forlaget Aronsen
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
144
Pris:
149
ISBN:
9788799448920

Læs omtalen af "Mød dit barn - og alle dets følelser" under annoncen ...


Annonce

Det modsatte af kærlighed er ikke had, men afvisning.

Måske har du fået en autoritær opdragelse med mange forbud, måske har du ofte hørt sætningen "du skal!". Måske er du opdraget eftergivende, så du aldrig rigtig vidste, hvad du skulle og måtte ...? Har du følt at dine forældre var fraværende og ikke så dig?

Måden vi møder vores børn på afspejler den måde, vi selv er blevet mødt af vores egne forældre. Grundlæggende møder du børn, som dine forældre mødte dig. Og børn møder dig, som du møder dem. Hvis du vil skabe forandring, må du derfor begynde med dig selv.

Bogen Mød dit barn giver dig viden og konkrete redskaber til, hvordan du kan sætte grænser uden at afvise dit barn. Bogen handler ikke om en opdragelsesmetode, men om hvordan du med personlig og ærlig kommunikation møder dit barn dér, hvor det er, og hvordan du undgår at falde ind i uhensigtsmæssige mønstre. Barnet skal mødes ligeværdigt, men ikke ligestillet.

Om forfatteren:
Herdis Palsdottir er børnehavelærer, specialpædagog og uddannet familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark, som forfatter og familieterapeut Jesper Juul var leder for i 25 år.

Køb bogen "Mød dit barn - og alle dets følelser" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak! Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor stor en omvæltning dit seneste svar har gjort for vores familie.

Med min korte beskrivelse af vores liv, har du simpelthen set noget vi ikke har set; at hele vores dag bare er en lang irettesættelse af vores søn. Vi var simpelthen kommet ind i en skæld-ud-spiral; skæld-ud medfører mere skæld-ud. Vi blev opmærksomme på at vi begge to tog en dyb indånding inden vi gik ind af hoveddøren, for nu vidste vi skulle ind og skælde ud. Frygteligt, at vi ikke har kunne se at det ikke var en umulig unge, men en umulig måde at tackle ham på!

Så vi besluttede i samme øjeblik vi læste dit brev at vi kun ville snakke med vores søn og slet ikke skælde ud. Selvom det kræver lidt tålmodighed, så er det bare helt vildt hvad det har gjort. Han har simpelthen været så sød og vi har hygget os så meget de seneste dage. Han er selvfølgelig ikke et dydsmønster:-) men måden vi tackler det på nu er, gør at konflikten er lynhurtigt overstået og der bliver færre af dem.

Vi er jo i virkeligheden en familie med stort overskud, med et nært og følsomt forhold til vores drenge. Vi er bare kørt ud af et helt forkert spor og det var dig der skulle åbne vores øjne.

Tusind tak, Helen! Også en hilsen fra min mand, som iøvrigt sidder med tårer i øjnene hver gang han læser svar fra dig :-)

Med venlig hilsen
En familie på fire


Annonce