Annonce

Annonce

Mød dit barn - og alle dets følelser


18. november 2011

Forfatter:
Herdis Palsdottir
Forlag:
Forlaget Aronsen
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
144
Pris:
149
ISBN:
9788799448920

Læs omtalen af "Mød dit barn - og alle dets følelser" under annoncen ...


Annonce

Det modsatte af kærlighed er ikke had, men afvisning.

Måske har du fået en autoritær opdragelse med mange forbud, måske har du ofte hørt sætningen "du skal!". Måske er du opdraget eftergivende, så du aldrig rigtig vidste, hvad du skulle og måtte ...? Har du følt at dine forældre var fraværende og ikke så dig?

Måden vi møder vores børn på afspejler den måde, vi selv er blevet mødt af vores egne forældre. Grundlæggende møder du børn, som dine forældre mødte dig. Og børn møder dig, som du møder dem. Hvis du vil skabe forandring, må du derfor begynde med dig selv.

Bogen Mød dit barn giver dig viden og konkrete redskaber til, hvordan du kan sætte grænser uden at afvise dit barn. Bogen handler ikke om en opdragelsesmetode, men om hvordan du med personlig og ærlig kommunikation møder dit barn dér, hvor det er, og hvordan du undgår at falde ind i uhensigtsmæssige mønstre. Barnet skal mødes ligeværdigt, men ikke ligestillet.

Om forfatteren:
Herdis Palsdottir er børnehavelærer, specialpædagog og uddannet familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark, som forfatter og familieterapeut Jesper Juul var leder for i 25 år.

Køb bogen "Mød dit barn - og alle dets følelser" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for altid lange og fyldestgørende svar.

Lone og Claus fra København


Annonce