Annonce

Annonce

På flugt i Sahara ørkenen


4. november 2016

Forfatter:
Christina Vanessa Lauridsen
Forlag:
Vanessa
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
130
Pris:
129
ISBN:
9788792948335
På flugt i Sahara ørkenen

Læs omtalen af "På flugt i Sahara ørkenen" under annoncen ...


Annonce

Malou tager til Marokko med sin mor. Men hvad der skulle have været en hyggelig rejse, ender med at blive et mareridt. En mand lokker dem på et forkert hotel og moren bliver bortført. Malou prøver at finde hjælp, men det lykkes ikke.

Malou tager derfor selv ud i ørkenen for at lede. Her møder hun et nomadefolk, Tauregerne, der lover at hjælpe hende. Samtidig forelsker hun sig i den smukke Amastan. Men livet i ørkenen er svært, og rejsen til Mali og frihed er farlig. Malou frygter, at de aldrig kommer hjem til Danmark. Men kan hun undvære Amastan?

Forfatteren, Christina Vanessa Lauridsen, har selv rejst i Marokko og Sahara ørkenen. Derfor er bogen - udover at være en både uhyggelig og spændende beretning, om en ung piges rejse - også fyldt med interessante oplysninger om landet og dets folk.

Bogen henvender sig til børn fra ca. 11-14 år.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de gode smid-sutten-lidt-væk-råd. Det er gået over al forventning. Barnet har nu kun sut om natten og i yderste fortvivlelses-tilfælde - og det accepterer han faktisk. Godt du findes! Vi manglede lige det der bløde spark i måsen :)

Tak fra en glad mor


Annonce