Annonce

Annonce

Robotten går til angreb


1. januar 2014

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Cadeau
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
108
Pris:
119
ISBN:
9788792813039
Robotten går til angreb

Læs omtalen af "Robotten går til angreb " under annoncen ...


Annonce

Jeg skriger, højere end nogensinde. Jeg presser begge hænder mod min åbne mund. "Åh nej," stønner jeg inde bag hænderne. Det syn. der møder mig, er... nej, det kan ikke være rigtigt. Den slags kan ikke ske! Jeg må væk herfra. Men jeg kan ikke slippe ud. Det er for sent.

Jens og Kris leder efter robotten, men da de finder den, er den helt forandret og meget farlig...

Robotten går til angreb er en let læselig krimi, som er skrevet i stor skrift og er opdelt i 23 kapitler. Bogen er nr. 2 i robot-serien, men alle 3 bøger i serien kan læses selvstændigt.

Irma Lauridsen skriver romaner for voksne, unge og børn, letlæsningsbøger, billedbøger, livsstilsbøger, interviewbøger og noveller. Derudover holder hun foredrag om visualisering. Du kan læse mere på www.irmalauridsen.dk


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det er lige før jeg synes det bliver pinligt at jeg skriver så meget til dig, men dine svar er enormt nyttige og jeg har fået en god tillid til dig, så du kommer til at høre mere fra mig.

Tak fra Sophus´ mor


Annonce