Annonce

Annonce

Knus klubben, Kys og hemmeligheder


5. februar 2012

Forfatter:
Gitte Løkkegaard
Forlag:
politikens Forlag
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
96
Pris:
100
ISBN:
9788740002379
Knus klubben, Kys og hemmeligheder

Læs omtalen af "Knus klubben, Kys og hemmeligheder" under annoncen ...


Annonce

KNUS-klubben er en ny pigeserie af Gitte Løkkegaard. En serie om venskab og forelskelser, om små løgne og store hemmeligheder. En serie der er fuldstændig hestefri.

Nogle gange er det allersværeste at sige sandheden. Milles forældre er flyttet fra hinanden, men hun har endnu ikke fortalt sine veninder om det. Selma ved, at Kamilah flirter med Johan fra 7., men siger ikke noge, selvom at det er ham, hun selv er forelsket i. Ursula har heller ikke fortalt de andre, at hendes mor har en depression - og en dag for hun en opringning der gør alting meget værre...

De to første bøger i serien udkommer samtidig. Tredje bog udkommer juni 2012 og fjerde bog oktober 2012. Kys og hemmeligheder er andet bind i serien. KNUS-klubben er er allerede solgt til filmatisering.


Om forfatteren
Gitte Løkkegaard er journalist og var i en årrække tilknyttet Danmarks Radio, bl.a. på P4 i P1, Strax og Løkkegaards. Hun har desuden produceret en række dokumentarudsendelser og har skrevet flere børnebøger.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce