Annonce

Annonce

Knus klubben, Kys og hemmeligheder


5. februar 2012

Forfatter:
Gitte Løkkegaard
Forlag:
politikens Forlag
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
96
Pris:
100
ISBN:
9788740002379
Knus klubben, Kys og hemmeligheder

Læs omtalen af "Knus klubben, Kys og hemmeligheder" under annoncen ...


Annonce

KNUS-klubben er en ny pigeserie af Gitte Løkkegaard. En serie om venskab og forelskelser, om små løgne og store hemmeligheder. En serie der er fuldstændig hestefri.

Nogle gange er det allersværeste at sige sandheden. Milles forældre er flyttet fra hinanden, men hun har endnu ikke fortalt sine veninder om det. Selma ved, at Kamilah flirter med Johan fra 7., men siger ikke noge, selvom at det er ham, hun selv er forelsket i. Ursula har heller ikke fortalt de andre, at hendes mor har en depression - og en dag for hun en opringning der gør alting meget værre...

De to første bøger i serien udkommer samtidig. Tredje bog udkommer juni 2012 og fjerde bog oktober 2012. Kys og hemmeligheder er andet bind i serien. KNUS-klubben er er allerede solgt til filmatisering.


Om forfatteren
Gitte Løkkegaard er journalist og var i en årrække tilknyttet Danmarks Radio, bl.a. på P4 i P1, Strax og Løkkegaards. Hun har desuden produceret en række dokumentarudsendelser og har skrevet flere børnebøger.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for din plan for dagen, både hvad angår søvn og mad. Det er lykkes os at overholde din plan og det har været guld værd. Nu sover vi alle sammen meget bedre om natten.

De sidste 3 uger, har han faktisk kunne sove fra kl. 20 til 06 hver nat - og det er fantastisk, før vågnede han en gang i timen!

Tak fra drengens forældre


Annonce