Annonce

Annonce

Drenge, kys og kolde fødder


5. februar 2012

Forfatter:
Anette Herzog
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
176
Pris:
176
ISBN:
978876382389
Drenge, kys og kolde fødder

Læs omtalen af "Drenge, kys og kolde fødder " under annoncen ...


Annonce

Julestemningen er høj både hos Ida og Jessica, som næsten har fået købt alle deres gaver, og i klassen, hvor der er nissevenner på spil. Kun Emma har svært ved at glæde sig. Ikke alene bliver det den første jul uden far – det bliver også en jul, hvor mor tilsyneladende er begyndt at date skolens inspektør. Der må gøres noget, og Emma og veninderne har en plan – men desværre en plan, som kun kan gå galt. Alt ville være nemmere, hvis Emma i det mindste kunne blive kærester med Fardin igen.

Drenge, kys og kolde fødder er en selvstændig fortsættelse af Drenge, lus og løse tænder og Drenge, rod og røde ører, som henvender sig til piger mellem 10-13 år. Bogen er både sjov og alvorlig, og handler hovedsageligt om den første jul som skilsmissebarn, netdating, nye kærester, gode og dårlige veninder, og om at gå over stregen.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for svar om valg af skole. Som altid er du utrolig dygtig til at "stille skarpt & zoome ind". Det er en gave!

kh Lene


Annonce