Annonce

Annonce

Drenge, kys og kolde fødder


5. februar 2012

Forfatter:
Anette Herzog
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
176
Pris:
176
ISBN:
978876382389
Drenge, kys og kolde fødder

Læs omtalen af "Drenge, kys og kolde fødder " under annoncen ...


Annonce

Julestemningen er høj både hos Ida og Jessica, som næsten har fået købt alle deres gaver, og i klassen, hvor der er nissevenner på spil. Kun Emma har svært ved at glæde sig. Ikke alene bliver det den første jul uden far – det bliver også en jul, hvor mor tilsyneladende er begyndt at date skolens inspektør. Der må gøres noget, og Emma og veninderne har en plan – men desværre en plan, som kun kan gå galt. Alt ville være nemmere, hvis Emma i det mindste kunne blive kærester med Fardin igen.

Drenge, kys og kolde fødder er en selvstændig fortsættelse af Drenge, lus og løse tænder og Drenge, rod og røde ører, som henvender sig til piger mellem 10-13 år. Bogen er både sjov og alvorlig, og handler hovedsageligt om den første jul som skilsmissebarn, netdating, nye kærester, gode og dårlige veninder, og om at gå over stregen.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for en fantastisk brevkasse, du giver os forældre nogle kompetente handlemuligheder som vi i vores familie har haft stor gavn af.

Tak fra børnenes mor og far


Annonce