Annonce

Annonce

Hvad? Hvordan? Hvorfor? - På tur med Martin og Ketil


14. september 2007

Forfatter:
Martin Keller og Ketil Trisen
Forlag:
Politiken
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
144
Pris:
199
ISBN:
9788756781954
Helens vurdering:
Hvad? Hvordan? Hvorfor? - På tur med Martin og Ketil

Jeg har valgt at give bogen "Hvad? Hvordan? Hvorfor? - På tur med Martin og Ketil" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Hvad? Hvordan? Hvorfor? er bogen til alle videbegærlige børn og deres forældre, her er spørgsmål og svar om alverdens ting.

Martin Keller og Ketil Trisen er forfatter til denne børnebog, hvor de på samme måde som de gør i fjernsynet, flyver rundt i deres rumskib og beamer op og ned mellem himmel og jord.

Hen over jorden flyver de og undervejs stiller de sig så alverdens spørgsmål: Hvor kommer strandstenene fra? Hvordan ser jorden ud indeni? Hvordan vasker man sig om bord på et rumskib, når vandets dråber er som valnødder? Hvordan ved man om der er liv i rummet? Hvordan tænder man et bål? Hvad er enevælde og hvad er diktatur? Hvad er en jættestue? Hvordan kan solen vise vej? Osv. Osv.

Ialt 68 spørgsmål og svar som vil interessere de nysgerrige børn i 5-9 års alderen. Og som samtidig vil gøre dem og også voksne lidt klogere.

Martin og Ketil fortæller i Hvad? Hvordan? Hvorfor? på en god og spændende måde og at børnene kender dem fra TV er jo et stort plus. Bogen kræver dog at en voksen sætter sig og læser højt og forklarer og at man som voksen også begejstres og synes det er spændende at høre om de forskellige ting som omgiver os.

Der er meget tekst og få billeder. De billeder der er er fine, men fænger ikke nok i forhold til aldersgruppen, som bogen søger at ramme. Derfor kræver bogen at man som voksen læser, lægger entusiasme i netop at læse om disse forskellige emner. Evner man det, så er det en rigtig god bog, som mange børn vil nyde.

Det er en bog som også vil være egnet til højtlæsning i børnehaveklassen eller på fritidshjemmet, hvor man så efterfølgende vil kunne have en fælles snak omkring de forskellige emner.

Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: VIND 1 Safe Multi Crib by BabyDan

værdi kr.1.599,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alle dine gode brugbare svar. Min lille dreng stortrives og jeg nyder ham så uendelig meget.

Jeg må sige dig at du giver gode konkrete råd og i din vejledning kan man mærke din store interesse og enorme faglige ekspertise. Du er en fantastisk sundhedsplejerske og jeg er så glad for at have fundet dig.

Mange hilsner
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce