Annonce

Annonce

Min lille findebog - DYR


4. oktober 2012

Forfatter:
Dawn Sirette
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
12
Pris:
69
ISBN:
9788711390771
Min lille findebog - DYR

Læs omtalen af "Min lille findebog - DYR" under annoncen ...


Annonce

Bogen Min lille findebog - DYR er til de mindste. Det er en pop-up bog med tykke sider i pap, klare farver og glade billeder.

Find hvalpen Plet på hvert opslag. Plet er en Dalmatinerhvalp og du skal finde ham blandt katte, marsvin, kaniner, køer, grise, heste, chimpanser, fisk, løver mv.

Du kan også prøve at tælle dyrene og du kan finde dyreungernes mødre eller deres fædre - kan du f.eks. finde løvemor og løvefar.

I serien findes også "Min lille findebog - ORD".


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annoncer

Annonce