Annonce

Annonce

Hele verden synger


10. marts 2011

Forfatter:
Diverse forfattere
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
10
Pris:
179
ISBN:
9788711423561
Hele verden synger

Læs omtalen af "Hele verden synger" under annoncen ...


Annonce

Kan du lige at rejse og synge? Så tag med en tur til Paris, besøg de norske fjelde, dyk ned under vandet eller flyv til månen. I bogen "Hele verden synger" , synger hele verden - fra de mindste insekter til de største bjergtrolde.

Bogen Hele verden synger er en sangbog i pap, med masser af flapper at gå på opdagelse i for små pilfingre. Fyldt med klassiske børnesange som "Pjerrot sagde til månen", "Se min kjole", "Oppe i Norge" og "Hvem har malet himlen blå" og mange flere.

Syng og gå på opdagelse i bogens flapper imens I synger alle de gode gamle børnesange :) 15 sange ialt og du kender dem alle - huskede jeg at nævne Mariehønen Evigglad, Elefantens Vuggevise og Heksemutter ...

Bogen er flot illustreret af Nanna Torp.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Jeg skriver da jeg gerne vil takke dig for dine råd og støtte. Lige da jeg læste dit brev blev jeg ked af det, for jeg ville for alt i verden være en mor, som giver sit barn opmærksomhed nok. Men du havde jo ret :0)

Jeg har fået det godt igen, er begyndt at arbejde og får medicin og går til samtaler ved en psykolog. Det har hjulpet mig meget.

Jeg vil sige 1000 tak til dig for at støtte mig og give mig råd.

Du hører nok fra mig igen

Knus fra mig


Annonce