Annonce

Annonce

Hele verden synger


10. marts 2011

Forfatter:
Diverse forfattere
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
10
Pris:
179
ISBN:
9788711423561
Hele verden synger

Læs omtalen af "Hele verden synger" under annoncen ...


Annonce

Kan du lige at rejse og synge? Så tag med en tur til Paris, besøg de norske fjelde, dyk ned under vandet eller flyv til månen. I bogen "Hele verden synger" , synger hele verden - fra de mindste insekter til de største bjergtrolde.

Bogen Hele verden synger er en sangbog i pap, med masser af flapper at gå på opdagelse i for små pilfingre. Fyldt med klassiske børnesange som "Pjerrot sagde til månen", "Se min kjole", "Oppe i Norge" og "Hvem har malet himlen blå" og mange flere.

Syng og gå på opdagelse i bogens flapper imens I synger alle de gode gamle børnesange :) 15 sange ialt og du kender dem alle - huskede jeg at nævne Mariehønen Evigglad, Elefantens Vuggevise og Heksemutter ...

Bogen er flot illustreret af Nanna Torp.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Jeg har længe fulgt med i din brevkasse og har selv fået hjælp til mange "problemer" fra dine svar til andre! Du har været en stor hjælp uden du har vidst det ...!

Bedste hilsner
Sanne mor til dreng på 8 måneder


Annonce