Annonce

Annonce

Bogen der hellere ville være en lydbog


19. november 2023

Forfatter:
Thomas Skov, Martin Sommer
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2023
Sidetal:
32
Pris:
130
ISBN:
9788727116822
Helens vurdering:
Bogen der hellere ville være en lydbog

Jeg har valgt at give bogen "Bogen der hellere ville være en lydbog" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Forestil dig lige, hvor sjov en bog kan blive, hvis der er lydeffekter til. Sådan en bog er "Bogen der hellere ville være en lydbog."

De har gjort det igen - Martin Sommer og Thomas skov - skrevet en bog, som inviterer både børn og forældre til at være en aktiv del af historieoplæsningen. Det er ikke mindre end genialt!

Bogen der hellere ville være en lydbog består af 13 korte historier. Til hver historie skal frembringes forskellige lydeffekter f.eks. ved brug af plastikposer, skeer, nøgler, toiletruller, lynlåse og meget andet. I de første 12 historier bruges 1-3 forskellige lydeffekter, men i den sidste historie er alle lydeffekter med, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når der på en gang både skal læses højt og laves alle lyde!

Ud over lydeffekter, så er bogen også fyldt med rigtig gode sproglige finurligheder og vendinger. Jeg er f.eks. vild med, at storken bliver indlagt på ornitologisk afdeling, hvor den får konstateret børneorm, og ørnelægen skriver kragetæer på en seddel og beder storken om at flætte næbbet og komme ud af fjerene... Thomas kan virkelig noget med ord! :)

Illustrationerne passer perfekt til teksten hele bogen igennem. De er lige så skøre, sjove og finurlige - og man kan meget fint tale med sit barn om, hvad det er, man ser på billederne, så både tekst, lyd og illustrationer går op i en højere enhed. Martin Sommer fanger med sin streg humoren hele vejen igennem.

Bogen vil især være sjov for de 3-6 årige børn, men også børn uden for denne aldersgruppe vil kunne synes det er sjovt. Jeg vælger at give bogen 5 bismervægte.

I serien findes også:
Bogen der hellere ville være en badevægt

Om forfatterne
Thomas Skov er journalist, forfatter og sådan en mediefidus, der laver lidt af hvert :)

Martin Sommer er forfatter, tegner, musiker og bl.a. kendt fra den tegnede instagramprofil @jegfinderselvud.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annonce