Annonce

Annonce

Bogen der hellere ville være en lydbog


19. november 2023

Forfatter:
Thomas Skov, Martin Sommer
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2023
Sidetal:
32
Pris:
130
ISBN:
9788727116822
Helens vurdering:
Bogen der hellere ville være en lydbog

Jeg har valgt at give bogen "Bogen der hellere ville være en lydbog" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Forestil dig lige, hvor sjov en bog kan blive, hvis der er lydeffekter til. Sådan en bog er "Bogen der hellere ville være en lydbog."

De har gjort det igen - Martin Sommer og Thomas skov - skrevet en bog, som inviterer både børn og forældre til at være en aktiv del af historieoplæsningen. Det er ikke mindre end genialt!

Bogen der hellere ville være en lydbog består af 13 korte historier. Til hver historie skal frembringes forskellige lydeffekter f.eks. ved brug af plastikposer, skeer, nøgler, toiletruller, lynlåse og meget andet. I de første 12 historier bruges 1-3 forskellige lydeffekter, men i den sidste historie er alle lydeffekter med, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når der på en gang både skal læses højt og laves alle lyde!

Ud over lydeffekter, så er bogen også fyldt med rigtig gode sproglige finurligheder og vendinger. Jeg er f.eks. vild med, at storken bliver indlagt på ornitologisk afdeling, hvor den får konstateret børneorm, og ørnelægen skriver kragetæer på en seddel og beder storken om at flætte næbbet og komme ud af fjerene... Thomas kan virkelig noget med ord! :)

Illustrationerne passer perfekt til teksten hele bogen igennem. De er lige så skøre, sjove og finurlige - og man kan meget fint tale med sit barn om, hvad det er, man ser på billederne, så både tekst, lyd og illustrationer går op i en højere enhed. Martin Sommer fanger med sin streg humoren hele vejen igennem.

Bogen vil især være sjov for de 3-6 årige børn, men også børn uden for denne aldersgruppe vil kunne synes det er sjovt. Jeg vælger at give bogen 5 bismervægte.

I serien findes også:
Bogen der hellere ville være en badevægt

Om forfatterne
Thomas Skov er journalist, forfatter og sådan en mediefidus, der laver lidt af hvert :)

Martin Sommer er forfatter, tegner, musiker og bl.a. kendt fra den tegnede instagramprofil @jegfinderselvud.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Vind et par Gogsig barfodssko til din guldklump

Værdi 645 kr

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annonce