Annonce

Annonce

Kim Kanin på drømmerejse - hjælp dit barn med at finde ro


30. juli 2021

Forfatter:
Farnoush Bassri
Forlag:
Politikens Forlag
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
72
Pris:
200
ISBN:
9788740040623
Kim Kanin på drømmerejse - hjælp dit barn med at finde ro

Læs omtalen af "Kim Kanin på drømmerejse - hjælp dit barn med at finde ro" under annoncen ...


Annonce

I bogen Kim Kanin på drømmerejse er dit barn selv hovedperson i fire fortællinger - en for hver årstid - hvor skovkaninen med de lange bløde ører inviterer på en rejse gennem naturen, der udforsker følelser og kropslige fornemmelser.

Vær modig og gå med Kim Kanin ud i den kolde sø, eller nyd den glæde, som søde, friske hindbær giver. Lær også, at selvom nogle situationer måske ikke bliver som forventet, så kan de være helt okay alligevel. Kim Kanin mener, at alle følelser er gode venner, der kommer på besøg for at hjælpe os i de situationer, vi møder i løbet af en dag.

Kim Kanin på drømmerejse hjælper dit barn med at forstå og acceptere de følelser, der følger med dagens mange indtryk - og finde roen.

I bogen findes en guide til, hvordan du bruger bogen. Bogen er bygget sådan op, at dit barn (hvis barnet har lyst) f.eks. kan ligge ned med lukkede øjne, hjælpes til at se Kim Kanin for sig, og sammen tager I så på en drømmerejse. Dit barn inviteres ind i fantasien, og Kim Kanin er en tryg rejsekammerat. Bogen læses højt i et langsomt tempo, vejret trækkes dybt ned i maven, der holdes pauser, og I kikker på billederne sammen, fantasien stimuleres, og barnet kan spejle sig i dig og din ro.

Imellem drømmerejserne er der vejrtrækningsøvelser, som hjælper dit barn med at lære sit åndedrag at kende og opdage sin indre ro, før den næste historie læses højt.

Efter hver drømmerejse finder du små øvelser, der kan bruges, som du finder det passende i forhold til stemningen og barnets alder. Målet med øvelserne er at træne barnet i at rumme, regulere og acceptere alle slags følelser og ikke blot skynde sig væk eller kategorisere følelser som "gode" eller "dårlige". Følelser er ikke farlige, de har alle en vigtig funktion, som barnet hjælpes til at mærke og reflektere over.

Bogen er smukt illustreret af Lea Letén.

Bogen anbefales til børn fra ca. 4 år.

Om forfatteren
Farnoush Bassri er uddannet friskolelærer, født i Theran og kom til Danmark, da hun var 4 år gammel i 1988. Hendes bog (og også apps) udspringer af et ønske om at invitere børn på rejse i deres egen fantasi. Et ønske hun har, fordi hun selv som barn manglede et sted, hvor hun kunne finde ro, da hun ankom til Danmark, og alt var nyt. Hun brugte netop sin fantasi til at bearbejde de mange indryk, puste ud og holde en pause.

Farnoush fortæller, at bogen er hendes ønske om, at flere forældre vil etablere et rum, hvor man kan holde pause og slappe af og sammen få ro på nervesystemet.

Læs mere om Farnoush verden på drommekvarteret.dk


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste og reneste start på livet

Enhver forælder vil gerne give sine børn de bedste forudsætninger for den bedste start på livet – og gennem hele opvæksten. Det gælder især, når det kommer til hudplejeprodukter til børn, som skal være så naturlige og økologiske som overhovedet muligt.

Lille Kanin er danskproduceret, ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Vind fotoprodukter fra CEWE

værdi kr.1.000,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annonce