Annonce

Annonce

Bare numser - på stranden


16. februar 2021

Forfatter:
Annika Leone
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
32
Pris:
99
ISBN:
9788711988381
Bare numser - på stranden

Læs omtalen af "Bare numser - på stranden" under annoncen ...


Annonce

Mira er på ferie i Italien. Hun skal bade i havet for første gang, og hun glæder sig til at prøve sine nye dykkerbriller. Det er dejlig varmt og sammen med sine forældre kommer de til en strand, som er lidt anderledes - den er nemlig for nudister, så alle er nøgne. Mira kikker fascineret på alle de forskellige slags kroppe.

Bogen Bare numser - på stranden er opfølgeren til bogen "bare numser", der også er udkommet på dansk.

Bare numser - på stranden er fyldt med tegninger af bare numser og nøgne kroppe, og den giver et humoristisk og naturligt indblik på den nøgne krop, som den ser ud i virkeligheden. Det er en bog, som uden tvivl kan sætte gang i samtaler om kroppen mellem børn og voksne.

Bogen er til børn fra ca. 3 år.

Om forfatteren
Annika Leone (født 1974) arbejder som freelancejournalist i Stockholm. Hun arbejder især med kropspositivisme og madglæde, og så er hun mor til en lille pige. Hun har en mission om, at hendes egen datter og de yngre generationer af kvinder slipper fri af den kropsangst og de snærende kropsidealer, som hersker i tiden.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dine fantastiske sider - det er dejligt at kunne skrive til dig, når man bor i Italien hvor der ikke findes sundhedsplejerske ;o)

Kærlig hilsner
Tanya fra Italien


Annonce