Annonce

Annonce

Sallys far har mandeinfluenza


13. oktober 2020

Forfatter:
Thomas Brunstrøm
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
40
Pris:
230
ISBN:
9788711912522
Sallys far har mandeinfluenza

Læs omtalen af "Sallys far har mandeinfluenza" under annoncen ...


Annonce

Bogen Sallys far har mandeinfluenza er bog nummer 8 i serien om Sallys far - og denne gang er han ikke bare pinlig, men også syg.

"Da Sally vågner, har hun det skidt. Lidt skidt i hvert fald. Sallys far er helt sikker på, at hun ikke er rigtigt syg og sender hende i skole alligevel. Men da Sally kommer hjem, ligger far på sofaen og har det noget så forfærdeligt. Han har nemlig fået mandeinfluenza, som vistnok er værre end alle mulige andre slags sygdomme. Siger Sallys far i hvert fald...".

Mandeinfluenza er en voldsom omgang, og Sally må tage vare på sin lidende far og må blandt andet i kiosken efter lækkerier til ham, imens han skriver testamente.

Bøgerne er velegnede som højtlæsning for de 4-7 årige.

I serien findes også:
- Sallys fars fede ferie
- Sallys far gider ikke være voksen
- Dengang Sallys far var dreng
- Sallys far er sygt pinlig
- Sallys far er langt ude i skoven
- Sallys far kringler julen

Om forfatterne
Bøgerne om Sallys far er skrevet og illustreret af makkerparret Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen. Bøgerne er blevet et kæmpe hit blandt de danske børnefamilier, som er faldet pladask for de sjove historier om Sally, Eddie og deres far.

Thomas Brunstrøm er født 1977, journalist, filmanmelder og forfatter - og far til en Sally og en Eddie i virkeligheden

Thorbjørn Christoffersen er født i 1978, illustrator, animator og filminstruktør. Han har blandt andet instrueret Ronal Barbaren og Ternet Ninja


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak! Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor stor en omvæltning dit seneste svar har gjort for vores familie.

Med min korte beskrivelse af vores liv, har du simpelthen set noget vi ikke har set; at hele vores dag bare er en lang irettesættelse af vores søn. Vi var simpelthen kommet ind i en skæld-ud-spiral; skæld-ud medfører mere skæld-ud. Vi blev opmærksomme på at vi begge to tog en dyb indånding inden vi gik ind af hoveddøren, for nu vidste vi skulle ind og skælde ud. Frygteligt, at vi ikke har kunne se at det ikke var en umulig unge, men en umulig måde at tackle ham på!

Så vi besluttede i samme øjeblik vi læste dit brev at vi kun ville snakke med vores søn og slet ikke skælde ud. Selvom det kræver lidt tålmodighed, så er det bare helt vildt hvad det har gjort. Han har simpelthen været så sød og vi har hygget os så meget de seneste dage. Han er selvfølgelig ikke et dydsmønster:-) men måden vi tackler det på nu er, gør at konflikten er lynhurtigt overstået og der bliver færre af dem.

Vi er jo i virkeligheden en familie med stort overskud, med et nært og følsomt forhold til vores drenge. Vi er bare kørt ud af et helt forkert spor og det var dig der skulle åbne vores øjne.

Tusind tak, Helen! Også en hilsen fra min mand, som iøvrigt sidder med tårer i øjnene hver gang han læser svar fra dig :-)

Med venlig hilsen
En familie på fire


Annonce