Annonce

Annonce

Audrey Hepburn - små mennesker, store drømme


28. september 2020

Forfatter:
Maria Isabel Sanchez Vegara
Forlag:
Forlaget Albert
Udgivelsesår:
2018
Sidetal:
32
Pris:
149
ISBN:
9788793752016
Audrey Hepburn - små mennesker, store drømme

Læs omtalen af "Audrey Hepburn - små mennesker, store drømme" under annoncen ...


Annonce

Bogen "Audrey Hepburn" er en del af bogserien "Små mennesker, STORE DRØMME", som giver dit barn mulighed for at lære lidt om de mest fantastiske mennesker at kende.

Hver bog fortæller historien bag mennesket - fra kunstnere og musikere til designere og videnskabsfolk. Alle begyndte de som et barn med en drøm og endte med at opnå det mest utrolige.

Her handler bogen om Audrey Hepburn, den verdenskendte filmstjerne.

Audrey voksede op i Arnhem i Holland, hvor hun oplevede de hårde år under anden verdenskrig. Efter krigen flyttede hun til London for at gå på balletskole, men det var som skuespiller, at hele verden lærte hende at kende.

Audrey Hepburn blev en stor stjerne på teatret og i film, men trods hæder og berømmelse glemte hun aldrig, at mange børn i verden havde det dårligt.

I serien "Små mennesker - STORE DRØMME", findes også historien om Ella Fitzgerald, Coco Chanel, Rosa Parks, Marie Curie, H. C. Andersen, Stephen King, Muhammad Ali, David Bowie, Anne Frank og mange flere.

Bøgerne anbefales som højtlæsning for børn i alderen 5+

Der findes også papbøger til de allermindste, og der er flere bøger på vej. Serien er oprindeligt udgivet på spansk og udgives i Danmark af forlaget Albert.


Annoncer

Produktnyheder

Den naturlige vej til en sund hud under bleen

Bleeksem eller rød numse er den hyppigste hudlidelse hos spædbørn, hvor helt op til 75 % af de børn, der bruger ble, rammes af bleudslæt i løbet af deres første leveår. Det giver gener, som kan påvirke barnets helt basale trivsel, herunder søvn og spisemønster. Læs her, hvordan du med korrekt og ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det går bare rigtig godt med vores datter :) Vi har ingen kamp ved sengetid længere, hun er endelig begyndt at gå selv og hun stortrives.

Tak, Cecilies mor


Annonce