Annonce

Annonce

Freddy & Fantasine på nullermandssafari


22. august 2018

Forfatter:
Malene Borum Pedersen
Forlag:
Fantasine
Udgivelsesår:
2018
Sidetal:
40
Pris:
249
ISBN:
9788797051207
Freddy & Fantasine på nullermandssafari

Læs omtalen af "Freddy & Fantasine på nullermandssafari" under annoncen ...


Annonce

Det er sjældent, at jeg fremhæver en bog mere end andre, men det har jeg lyst til at gøre med den her...!

Freddy & Fantasine på nullermandssafari er mere end en bog. Det er en hjælp til at få alle små hverdagsting og pligter til at glide lidt lettere. Det gælder f.eks., når dit barn skal på toilettet, når strømperne skal på fødderne og blusen over hovedet. Det gælder, når tænderne skal børstes, når man er nødt til at blive smurt med solcreme, når der skal gøres rent og ryddes op, vaskes hænder, spises grøntsager... og meget meget mere.

Hver side af bogen består af et lille vers og en simpel lille leg, som gør at alle hverdagstingene - og det som ofte giver konflikter - kommer til at glide lidt lettere. Bogen fjerner fokus fra konflikterne og giver konkrete tips til, hvordan hverdagen kan foregå mere positivt og den gode stemning bevares.

Freddy & Fantasine på nullermandssafari er en bog til højtlæsning, og den kan læses igen og igen, - til I til sidst kan alle rim og remser udenad. Den møder barnet i øjenhøjde, og børnene vil elske den kreative og legende tilgang - lige pludselig bliver det sjovt at gøre alt det, som ellers kan være svært at få gjort.

Aldersgruppen er ca. 2-6 år :)

Om forfatteren
Bogen er skrevet og illustreret af Malene Borum Pedersen. Hun er mor til tre og uddannet artdirector. Idéen til bogen opstod, da hun blev mor for første gang, og tandbørstningen gav problemer. Hun blev inspireret af sin mands måde at gribe det hele an på, og så hvordan små lege kunne fjerne konflikter i hverdagen.. Og stille og roligt kom flere og flere lege til, og når læringen skete på børnenes præmisser, skete der magiske ting...

Køb og læs mere om bogen på fantasine.dk


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tack før alla svar jag får från dig, tycker det är helt fantastiskt att du verkar komma ihåg vad man skriver i tidigare frågor =).

Tack før svar
Karolina, mor til tvillinger


Annonce